LOADING

Type to search

Rácsodálkozom

8 színészpáros, akik a vásznon kívül utálják egymást, és néhányuk közös jelenetet sem vállal…

Share

Nem számít, hogy mennyire nagy egy színész tehetsége, ő is rendelkezik természetes emberi tulajdonságokkal. Ők is ugyanúgy nem értenek egyet egymással, utálják egymást néha már a forgatás alatt is…

Vannak olyan színészpárosok, akik a vásznon idillinek tűnnek, de az életben utálják egymást. Lássuk kik őket!

Dwayne Johnson és Vin Diesel

Sokan hiszik, hogy Dwayne „The Rock” Johnson és Vin Diesel a legjobb barátok, mivel annyira hasonlítanak. Ez azonban nem is állhatna távolabb az igazságtól – egyáltalán nem találkoznak egymással. Ez annak köszönhető, hogy Johnson 2016-ban azt nyilatkozta az Instagram oldalán, hogy a Halálos iramban forgatáson a női színészekkel imádott együtt dolgozni, mivel vidámak voltak, ezt pedig a férfi kollégáiról nem mondható el. Ezen Diesel besértődött, és azóta ha lehet nem vállal közös jeleneteket a Sziklával.

Lena Headey és Jerome Flynn

Bár volt néhány közös jelenetük a Trónok harca forgatásán, de köztudott hogy a Cerseit alakító színésznő és Bronn nem kedvelik egymást. Ez köszönhető annak, hogy 2002-ben egy párt alkottak, és a viszonyuk nem ért véget viták nélkül. Juj.

Julia Roberts és Nick Nolte

A ’90-es évek romantikus filmjeinek sztárjai együtt forgatták A zűr bajjal jár című filmet, ám ki nem állhatták egymást, és a forgatás alatt végig hidegen viselkedtek egymással. A film befejezése után mind Julia, mind Nick megosztott egy-egy nem éppen kedves jellemzést a másikról, és kölcsönösen megígérték, hogy soha többet nem forgatnak együtt. Ezt azóta is tartják!

Bill Murray és Lucy Liu

Amikor a Charlie angyalait forgatták, állítólag Bill Murray óvatosan bírálta Lucy Liu színészi tehetségét, amitől a színésznő szó szerint idegrohamot kapott. Ez elrontotta a kettejük kapcsolatát, így a filmek folytatásában már nem is dolgoztak együtt, Murreyt lecserélték Bernie Mac-re.

Alyssa Milano és Shannen Doherty

Mindenki odavolt a Bűbájos boszorkákért anno, de Alyssa Milano és a Shannen Doherty egymásért nagyon nem lelkesedtek. 1990-re a dolgok a két színésznő között annyira elfajultak, hogy Doherty úgy döntött, hogy a 3. évad után elhagyja a sikeres sorozatot és helyére új színésznő érkezett. Azóta állítólag megbeszélték a nézeteltéréseket, ám még mindig nem hajlandók együtt forgatni semmilyen filmet, sorozatot sem.

Sylvester Stallone és Richard Gere

Richard Gere és Sylvester Stallone közötti vita A lordok bandája című film válogatásán kezdődött. Nem tudni, hogy miért feszült egymásnak a két színész, de állítólag annyira erős ellentéteik voltak, hogy meg is akarták egymást ütni. Azóta nem jelentek meg közös jelenetben sem sehol.

George Clooney és Russell Crowe

A George Clooney és Russel Crowe közötti feszültség 2013 decemberében indult, amikor Clooney az Esquire- ben készített interjújában kijelentette, hogy Crowe-nek bocsánatot kell tőle kérnie, mert megsértette őt. Mindezt arra alapozta, hogy szerinte Russel azt mondta róla, hogy “Egy filmért eladta magát”. Hogy mire gondolhatott Russel, és miért pöccent be ezen George, arra már lehet, hogy sosem tudjuk meg a választ…

Wesley Snipes és Ryan Reynolds

Bár a Penge harmadik részét együtt forgatták, a jövőben biztos, hogy nem készül több közös film. Az ok: a stáb és Ryan szerint nehéz volt együtt dolgozni Wesley Snipesszal, mert a színész az akciójeleneteknél többször lefagyott és kárba veszett a munka.

forrás

Ezt olvastad már?


Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *