LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Néha a csönd az igazi bosszú…

Share

Pontosan tudom, hogy felhívnád, levelet írnál, üzenetek sokaságát küldenéd annak, aki összetört.

Szeretnéd neki az arcába kiabálni, megrázni és megértetni vele, hogy mit tett. Italt önteni az arcába, kiszúrni a kocsija kerekét, odamenni az ablaka alá és ordítani.

Tudom, hogy valamiféle lezárásra vágysz, arra, hogy bosszút állhass.

Valószínűleg nagyon dühös vagy, és egyáltalán nem EZ, amit most hallani akarsz.

De.

A csönd sokkal hangosabban beszél, mint a szavak. Azt mutatja, hogy nincs már levegő a tüdődben, amit elpazarolnál arra a személyre, és több időd sincs rá. Egyszer és mindenkorra végeztél vele, minden formában.

Ahelyett, hogy még jobban megbántódnál azon, hogy semmibe veszi a dühödet, hogy nem érdekli az üzeneted, és a könnyeid, van egy dolog, amit könnyedén megtehetsz: kiköveted a szocmédiában, és törlöd az életed minden szintéjről.

Nem vagy rá kíváncsi. Soha többé. Egy percig sem.

Talán most azt gondolod, hogy akkor nem lesz lezárás, hogy benned még rengeteg gondolat kering, de hidd el EZ az igazi lezárás. EZ az egészséges választás, és egy idő után belátod majd, hogy EZ a legegyszerűbb megoldás is.

Ugyanis ha még ütöd ezt a vasat nem jön el a megnyugvás, nem fogsz felszabadulni, és nem fog elmúlni a dühöd sem. Ellenkezője fog történni. Tovább fog tartani, hidd el.

Egy mérgező emberrel harcolni nem sok jóra vezet. Nem fogja magát rosszul érezni, nem fogja megbánni a tettét, és nem fog megváltozni tőle. És te sem leszel jobban. Viszont rengeteg stressznek fogod kitenni magad. A legjobb opció, ha elfelejted a stresszt, és nem pedig még többet húzol magadra.

Döntsd el, hogy végeztél a drámával. Sokkal jobb lesz.

Néha a csönd a legjobb bosszú. Úgy dönteni, hogy törlöd az embert az életedből jobban fog fájni neki, és nem táplálod tovább az egóját az érdeklődéseddel.

Nem vagy gyáva azért, mert a csendet választod. Felnőtt vagy. Okos vagy. Annyira, hogy fel tudod mérni, mibe fektetsz még energiát.

Ez a döntés azt üzeni rólad, hogy magad mögött hagyod, ami már nem kell.

Egyszer és mindenkorra.

Olvasd el ezt is:

Tags:

You Might also Like

2 hozzászólás

  1. Mata Alexandra 2021-10-14

    eletem az rosszt mult isten ami te pasi szeretlek nagyon es szegenyno a pentek penz haj mind no igen szombat nem dialisiz akkor a peteri hely az ido uzent bizz isten szerelem

    Válasz
  2. Józsefné Kücsön 2021-10-14

    KÖSZÖNÖM ! BÁR CSÖND LENNE ! NYUGALOMÉRT , BÉKÉÉRT ,ÖRÖMÉRT IMÁTKOZOM ! EGY LAKÁSBAN ÉLÜNK ,2 SZOBÁBAN ,A TÖBBI KÖZÖS ! MINDENNAPOS A NÉZETELTÉRÉS !

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *