LOADING

Type to search

Szépítkezem

Végre itt a jó idő, irány a strand! A #vegyélhazait a tengerpart, vagy a tópart mellett is bevethető!

Share

Végre felkúszott a hőmérséklet higanyszála, és nem fagyunk már meg hosszú nadrágban, és a gumicsizmát is elpakolhatjuk úgy tűnik. Az utóbbi napok kánikulája felmelegítette a tavainkat, folyóinkat így nyugodtan csobbanhatunk. Segítünk, mit vigyél magaddal a nyaralásra, vagy a strandolásra!

Az alábbi márkák és termékek mindegyike magyar kézműves termék, amivel te is támogathatod a termék készítőjét, és emellé még biztos, hogy garantált minőséget kapsz! #vegyélhazait és vidd magaddal a partra, mert nyáron is kellenek a szuper kencék és kiegészítők, amik megkönnyítik a vízpart közelében eltöltött időt!

Magister Kamillabio Intim tisztítóhab

Nyáron, amikor strandra járunk nagyon fontos, hogy az intim területeinket megfelelően védjük a fertőzések, és a baktériumok ellen. A Magister intim tisztítóhabja törekszik a pH egyensúlyra, segít fenntartani és visszaállítani az intim területek természetes savas közegét. A termék fő hatóanyagai a nyugtató és gyulladásgátló bio római kamillavíz, a Candida albicans ellen igazoltan hatásos bio tefa és a sebgyógyító bio aloe vera.

From SMV wetbag

Ismerős az érzés, hogy a vizes fürdőruhát, és a papucsot egy csúnya nejlon zsacskóban őrizgeted, amíg hazaérsz a partról? A zacskó egyébként sem környezetkímélő, ráadásul bebüdösodik benne az összes vizes cucc, csöpög, csörög, zörög és béna. Légy zerowaste és használd az SMV wetbaget, amit a termék készítője Virág egy különleges vízhatlan anyaggal von be, és egyedileg készít.

Herbarting napozó tej

A legkisebb védelmére a strandon, a nyaraláskor, és a játszótéren fokozottan figyelni kell. A napvédelem akkor is fontos, ha csak néhány percet tölt kint a kicsi, hiszen ez idő alatt is le lehet égni. A Herbarting napozó teje csak natúr és bio összetevőket tartalmaz. A napozó tej nem hagy erős fehér színt, helyette csak selymes érzést, miközben 20-s SPF-et biztosít.

Ezeket is ajánljuk!

SOINS BB fényvédőkrém

Nyáron a legjobb, amit tehetsz, ha olyan krémet, vagy színezet hidratálót kensz fel, ami tartalmaz fényvédőt. Ne feledkezz meg erről, mert bár nem tűnik sok időnek, de összeségében sokat ki van téve az arcunk a közvetlen napfénynek, így károsodhat. A Soins színezett hidratáló nappali kréme természetes 15 SPF-et (sun protect factor = napvédelem elleni tényező) tartalmaz, ráadásul Q10 öregedés gátló hatóanyaggal is van még a krémben. Ennél több nem is kell idén nyárra!

Plush and bag táska

A legjobb ötlet, amit egy magyar anyuka Komáromi Kriszta talált ki, és valósított meg. A Plush and bag táskák lényege, hogy kívülről táskának néznek ki, ám, amint megtaláljuk a tökéletes helyszínt a réten, a strandon, vagy éppen a tengerparton, akkor elég szétzipzározni és pléd válik belőle, amint bőven elfér több ember is. Elég magaddal vinni a táskát, aztán ha megvan a tökéletes helyszín, akkor terülj-terülj asztalkát, vagy éppen fekvőhelyet varázsolhatsz belőle. A táska anyaga letörölhető, így igazán baba és anyuka barát! Itt olvashatsz interjút az ötlet megalkotójával:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *