LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Aludd szépre magad, avagy az éjszakai maszk az új trend, és mi is kipróbáltuk!

Share

Bizony,  néhány esetben a bőrszépítés megúszható fáradtságos 10, vagy ki tudja, hány lépéses arcápolási rutin nélkül, mert van, hogy egyetlen egy termék is képes csodát tenni – főleg, ha elég időt hagysz neki.

Az Avon Anew Clinical termékekre jellemző az újító professzionalizmus, ha csúcstechnikát kerestek egy kozmetikumban, érdemes az Avon ezen szekcióján belül szétnézni.

A szép hosszú nevű Defend & Repair Advanced Hydration Overnight Mask nálunk egyből szerelem lett és nem csak azért, mert elfogadható áron szinte luxuskozmetikumot tarthatunk általa a kezünkben, bár mi tagadás, az elegáns látvány sem utolsó szempont, ha értékelésről van szó.

Éjszakai maszknak épp ideális választás, hiszen életkortól és bőrtípustól függetlenül bátran alkalmazható, könnyed, gél állagának köszönhetően pedig nem hogy nem nehezíti el a bőrt, de pikk-pakk beszívódik és kezdődhet is a szépítő alvás. 

A ti szemetek is biztosan megakadt a kis fehér gyöngyökön, amelyek a zselés állagú krémben úsznak, ezek pedig nem csak a látvány kedvéért kerültek bele, hanem bizony  kapszulákba zárt shea vajas hialuronsav molekulákról van szó, amely-talán már monadnunk sem kell – az egyik kedvenc kozmetikai összetevőnk, amit igyekszünk minél több krémben használni, hiszen egy remek vízpótló, hidratáló kis harcos, ami a normáltól-  a kombinált bőrig mindig képes látványos hatást elérni, ha ránctalanításról, selymességről, feltöltöttségről álmodunk.

És hogy voltaképp miért is jó időről-időre éjszakai  maszkot használni?

Gondoljatok csak bele: míg egy krémes pakolást, vagy egy fátyolmaszkot 15-20 percig hagyunk a bőrünkön, majd le is mossuk, addig egy éjszakai maszk rendelkezésére akár 6-8 óra is állhat, hogy elvégezze a munkáját.

A hatóanyagoknak több idejük van felszívódni és kifejteni hatásukat,a krém esetleges maradványa csak reggel kerül leöblítésre, a bőrnek pedig ilyenkor nincs más dolga, mint minden jót magába szívni és megújulni. Fáradt, igénybevett arcbőr esetén hetente egyszer-kétszer ajánlott feltenni egy regeneráló éjszakai maszkot, de igazság szerint mindenkinek ajánljuk beiktatni az életébe, aki szépre szeretné aludni magát.

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *