LOADING

Type to search

Ajánlom Élem

A #vegyélhazait bemutatja: The Sorting Bags

Share

Egyes tudósok szerint a gyermekeink 2050-re már egy olyan bolygón élnek, ahol komoly problémát okoz majd a hőmérséklet, az elsivatagosodás, és a Sarkkör elolvadó jege miatti megnövekedett tengerszint. Te is tehetsz azért, hogy a bolygónknak egy kicsit könnyebb legyen. A The Sorting Bags is ezt a környezettudatosságot tűzte ki céljául!

Sajnos sokan még mindig úgy élnek, hogy legyintenek a környezetvédelemre. Azt gondolják, hogy ők kis porszemek a nagyok játszmájában, és nem rajtuk fog múlni a bolygó sorsa. Sajnos ezek az emberek nem gondolnak bele, hogyha mindenki felhagyna a mértéktelen zacskóhasználattal, akkor a cégeknek nem érné meg zacskókat gyártani. A fennmaradó összeget fordíthatnák arra, hogy hasznos és környezetbarát dolgokat hoznak létre, vagy csökkentsék a káros anyag kibocsátás mennyiségét.

A zerowaste (azaz a hullékmentes élet) egyre népszerűbb, és egyre több követője van. Ha átgondoltan vásárolunk, keressük a csomagolásmentes boltokat, termékeket és mindent saját magunk pakolunk környezetbarát módon, akkor évente több kilónyi műanyagszemettél kevesebb kerülhet a kukákba.

A The Sorting Bags azért jött létre, hogy háztartásunkban csökkenthessük a műanyag tárgyak használatát, és ezáltal egy élhetőbb bolygót hagyjunk magunk után.

A márkánál háromféle kollekciót találsz meg, az egyik a bevásárlásnál lehet a segítségedre, a másik pedig a konyhádban segít abban, hogy csökkentsd a felesleges szemetet.

A Cekker és a Kofferkollekció az egyszer használatos műanyag zacskók használata helyett ajánl környezetbarát és praktikus megoldást. A piacon vagy boltban zöldségeket, gyümölcsöket a vászonzsákokba szortírozva leméretheted, a kosárból pedig egyből a hűtőbe, kamrába tehető az étel. Ezzel időt és hosszú távon pénzt spórolhatsz meg, mert kevesebbet kell pakolni és takarítani.

A többféle méretű vászonzsák segít abban, hogy ne a bolti műanyagot használd a zöldségek, gyümölcsök leméréshez.

A Koffer kollekció vászonzsákjai alkalmasak uzsonna, szendvics tárolására. Használhatod őket tisztasági csomagként vagy éppen tornacuccokhoz.

A vidám mintákkal kapható nagyméretű bevásárlószatyrot érdemes mindig magadnál tartad, így ha hazafelé beugrasz a boltba, akkor csomagolásmentesen tudsz vásárolni.
A kisebb méretű zsákocskákban tökéletes lehet kimérve szállítani a csomagolásmentes boltban kapható tésztát, és egyéb száraz dolgokat.


A Kredenc kollekció darabjai a konyha egyszer használatos eszközeit kívánja kiváltani környezettudatos megoldáskkal. A kollekció első darabja a hűtősapka a hűtőben használatos eldobható fóliákat teszi szükségtelenné, így segít a hulladékcsökkentésben.

A hűtősapka működése közben

A The Sorting Bags rajongók egyik kedvence a NEMSZILVI nempapírtörlő, ami 50% kendert és 50% pamutot tartalmaz és tökéletes a konyhai takarításra, a pult, a mikró tisztántartására.

A NEMSZILVI egyik oldala dörzsiként is funkcionálhat enyhébb lerakódások eltüntetésére, a másik oldala két réteg darázsvászon, amellyel kíméletesen törölheted végig a konyhapultot és a krómozott felületeket is.

Sima szalvéta helyett használj vászonszalvétát, amivel nem csakhogy menőbb leszel bárkinél, még a környezetet is véded!

Vágj bele te is a környezet megóvása érdekében a hulladékcsökkentésbe a The Sorting bags termékeivel, mert a bolygónk védelme a tét!

A termékeket itt találod meg:
https://thesortingbags.com

Ezt olvastad már?


Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *