LOADING

Type to search

Élem Ez+az Főoldal

Íme a rangsor, hogy mennyire *bonyolult* az egyes csillagjegyeket szeretni…

Share

A rangsor növekvő sorrendben mutatja be az egyes csillagjegyek érzelmi szintjét. A legromantikusabb és legszerelmesebb csillagjegyeket az első néhány helyen találod. Persze ne keseredj el, ha a lista végén találtad magad, ettől még a te szíved is nagyon tud szeretni, csak másként, mint az első helyeken álló csillagjegyek szülöttei!

12. Szűz

A Szüzek a legtöbb kapcsolatukban nagyon analitikusak és majdnem vezetői pozícióból közelítik meg az egész helyzetet. Ez biztos, hogy nem szándékos, de szerencsére a legtöbb ember bízik a a csillagjegy szülötteiben. Ők nem szeretnek egyszerűen, viszont ha elengedik a saját paráikat és korlátaikat, és nyitottak az újra, akkor tökéletes partnerek lehetnek. Ám amíg ez megvalósul, arra kicsit többet kell várni náluk.

11. Skorpió

A Skorpiók királynők és királyok, akik (általában) nem tudják, mit akarnak. A forró és a hideg érzelmek között ingadoznak, és néha kicsit őrültek az érzelmeik. A Skorpió képes arra, hogy partnerét demotiválja. Sokszor nem készek egy kapcsolatra, mert az érzelmi szintjük még nem elég fejlett. Szerencsére ezt lehet kompenzálni, csak ki kell várni amíg tényleg, igazán érdekli majd valaki.

10. Nyilas

Bizonyos értelmeben a Nyilasok nagyon izgalmas partnerek, ám aki velük jár az biztos, hogy nem fog unatkozni. Arra kell számítani náluk, hogy nem képesek olyan egyszerűen elköteleződni, és emiatt állandóan keresik a kalandokat és a következő szerelmi partnerüket. Ez nem kedvez egy állandó kapcsolatot elváró embernek.

9. Vízöntő

A Vízöntők magányos személyek. Nem sokszor nyílnak meg, és nem hagyják, hogy a teljes természetüket kiismerje a másik személy. Nehéz olvasni egy Vízöntőben, és sokszor pont azért, mert távolságot tart. A Vízöntőknek szükségük van valakire, akiben igazán bízhatnak, és akivel kényelmesen érezhetik magukat. Sokszor sebezhetőek, és ezért nem mernek beleszeretni a másik személybe.

8. Bak

A Bakok a gyakorlatiasság, a hatékonyság és a kemény munka mintaképei. Bár ez a hihetetlenül megbízható csillagjegy tökéletes munkatárssá teszi őket, a kapcsolatban ez nem mindig előny. A Bak nagyon sokszor ellenőrizi a másikat, ez pedig a kapcsolat megromlásához vezet, mert senki sem szereti, ha állandóan mérlegelik, és megfigyelik. A Baknak meg kell tanulnia, hogy bízzon a szívében, és fontos, hogy elhiggye, hogy tartós szerelmet találhat, ha megnyitja a szívét.

7. Ikrek

Az Ikrek jó hírnévnek örvend, de sokszor határozatlan és túlzottan érzelmes. Ez bizonyos mértékig fárasztóvá teszi a velük való kommunikációt. Nehéz őket rávenni, hogy minden bizalmukat belevessék egy emberbe. Ám amikor egy Ikrek szeret, akkor mindent megad a másiknak. Ez a sebezhetőség sokszor elriasztja őket attól, hogy megnyíljanak, de ha ez megtörténik, akkor nagyon tudnak szeretni.

6. Oroszlán

Nincs még egy olyan csillagjegy, ami ennyire dinamikus és lenyűgöző lenne, mint az Oroszlán. Ők hihetetlenül magabiztosak, függetlenek. Ezért fontos, hogy aki egy Oroszlánnal kezd, az legyen ezzel tisztában. Az Oroszlánok mindig érdekessé és szórakoztatóvá teszik a kapcsolatokat, de csak akkor, ha a másik szereti őket úgy, ahogy vannak.

5. Kos

A Kos egy aktív, izgalmas és szenvedélyes világítótorony. A csillagjegy központjában a másik szeretett személy áll, és mindent megtesznek azért, hogy megtalálják a tökéletes partnert. A Kos törekszik arra, hogy ő legyen az a személy, akire a másiknak szüksége van. Ki mondhatná, hogy nem ilyen egy majdnem tökéletes partner?

4. Bika

Egyszerűen nincs hűségesebb és határozottabb csillagjegy a Bikáknál. Amikor egy Bika szeret valakit, akkor ők hosszú távon gondolkozik. Teljesen elkötelezettek a szeretett személy iránt. A Bika nem hagy semmit a képzeletre, semmi szüksége szürke területre. Nála minden kártya ki van terítve, és ez az odaadás és lojalitás ritka a csillagjegyek között.

3. Mérleg

Minden Mérleg azt akarja, hogy mindenki elégedett és boldog legyen a környezetében. Főleg akkor, ha ő szerelmes. A Mérlegeknek mindig meg kell bizonyosodniuk arról, hogy a partnerük jól érzik magukat velük. Bármit megtesznek azért, hogy a szeretett személy boldog legyen. Könnyű szeretni őket, mert megmutatják, hogy milyen szeretetre van szükségük a másiktól.

2. Halak

A Halak vitathatatlanul a legjobb szerető a csillagjegyek között. Mélyen éreznek, és mindg érzelmileg, mind testileg nincs bajuk azzal, hogy kifejezzék magukat. A Halak mindent egy asztalra tesz le, és a szerelme egyszeri és megismételhetetlen.

1. Rák

A Rákok a csillagjegyek szerelmi királyai, és királynői. Ők feltétel nélkül tudnak szeretni. Nagyon megbocsájtóak és türelmesek. A Rákokra mindig számíthatsz, legyen az nappal, vagy éjszaka, ők mindig rohannak a szeretett személyhez. A Rákok tökéletesen példázzák a legideálisabb szerelmet, és azt, hogy hogyan kell az érzelmeket kifejezni és szeretni a másikat.

forrás

Te hányadik vagy a rangsorban? Igaz rád a leírás?

Ezt olvastad már?


Tags:

You Might also Like

1 Comment

  1. Xy 2019-11-18

    2., hízelgő, de nem, illetve nem akarja senki bizonyítani

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *