LOADING

Type to search

Ajánlom Inspiráció Kipróbáltuk Szépítkezem

A #vegyelhazait bemutatja: L’AMIA NATURA kozmetikumok

Share

Aki a kiváló minőségű organikus összetevőkből készülő kozmetikumok mellett teszi le a voksát, az biztos lehet benne, hogy a legmagasabb színvonalat és a legjobb minőséget kapja. És ez minden nőnek jár…

100%-ban tiszta növényi esszenciák, a hatóanyagok gondos összeválogatása, díjnyertes kozmetikumok és elegáns, letisztult dizájn jellemzi a L’AMIA NATURA natúrkozmetikum márkát, amely néhány év alatt a bőrszépítés egyik legnagyobb magyarországi szakértője lett. A prémiumkategóriás alapanyagok hozzáadásával készülő kozmetikumok segítségével bármilyen bőrproblémát nagyon hatékonyan tudunk kezelni, legyen szó pigmentfolt halványításról vagy az öregedő bőr és a ráncok elleni küzdelemről.

Többféle termékcsaládjával a nemzetközi piacon is bemutatkozott, mára Németországban és Spanyolországban is kaphatók a L’AMIA NATURA natúrkozmetikumok, míg Magyarországon szépségszalonok, hotelek és wellness központok is széles körben használják professzionális termékeiket.

Te melyik kozmetikumot próbálnád ki?

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *