LOADING

Type to search

Családozom Kipróbáltuk Szépítkezem

Leégtél? A gyerek égett le? Tudjuk a 100% természetes megoldást!

Share

Egy-egy kínos szituációra ugyan nem nyújt megoldást, de a nyári napégés orvoslására a legjobb választás, ha egy hűsítő aloe vera gélt használsz. Mutatjuk, mi melyiket ajánljuk!

A forró hónapokban nem hiányozhat az éjjeliszekrényről és a strandtáskából sem egy aloe verás hűsítő, nyugtató készítmény, ezek szerencsére nagy választékban kaphatók a drogériákban, de ha igazán hatékony, valódi aloe tartalmú változatot keresel, már jól meg kell nézned az összetevőlistát, mert könnyen csalódás érhet, a legtöbb zöld zselé ugyanis csak nyomokban tartalmazza a címszereplőnek szánt összetevőt és inkább a mentolra, vagy a kámforra helyezi a hangsúlyt, amely inkább csak erős illatot biztosít, nem pedig valódi segítséget.

Egyébként sem árt megnézni az összetevőket, ha olyan kozmetikumot keresel, amit a gyerek és a család bőrére akarsz kenni!

Szerencsére a VeraNatura Manufaktúra esetében nem fenyeget ez a veszély: a  Levendula & aloe vera hűsítő gél római kamillával kizárólag a gyógynövények erejére épít, a “mindenre jó” zöld növényke mellett ráadásul levendula vizet használ alapként, ami fokozza a gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatást, a kamillát pedig már nagymamáink is előszeretettel alkalmazták, nem is kell mondanunk, milyen jól tették!

A könnyű, olajmentes gél remek segítség, ha sikerült túlzásba vinnünk a  napozást és szép barna szín helyett inkább erősen lepirultunk, néhány perc alatt sikerül megnyugtatnia  a bőrt és megelőzi a további károkat. 

“Sajnos” már kénytelenek voltunk idén többször is alkalmazni, mert bizony így jár az, aki csak akkor van bekenve fényvédővel, ha én otthon vagyok…

Egy leégett férfihátra rapid gyógyír kell, nekem elhihetitek, naponta kétszeri kenéssel pedig nem csak az égő érzést lehet csillapítani, mi meg tudtuk előzni a kellemetlen hámlást is.

Mi egyébként szúnyog – vagy csaláncsípés enyhítésére is jó szívvel ajánljuk, ezek a kis balesetek szintén gyakran előfordulnak a forró évszakban.

Műanyag, pumpás kiszerelésének hála könnyen és veszélytelenül magaddal viheted akár egy erdei kirándulásra, akár egy balatoni hétvégére, de akkor is őt fogod elővenni, ha a gyerkőc piros bibivel fut hozzád a játszótérről.

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *