LOADING

Type to search

Ez+az Utazom

Mondd meg a csillagjegyed, én pedig mondom az ideális nyaralást!

Share

Ha még nem tervezted meg az idei nyaralásodat, akkor keresd ki a csillagjegyedet és olvasd el a leírást!

Összegyűjtöttük neked, hogy milyen úticélok lebegnek az egyes jegyek szeme előtt, amikor megtervezik a nyaralást. Igaz rád a leírás? Te is ide utaznál a szíved szerint?

Kos

Egy Kos mindig élvezni fogja, hogyha olyan helyre megy, ahol még sosem volt. Sokszor azonban inkább dönt olyan helyszín mellett, ami népszerű a nyaralók körében.  Ha nyaralni akarsz egy Kossal akkor vidd el őt egy szigetre, amit alig talál meg valaki a térképen. Győződj meg róla hogy a hely büszkélkedik sok érdekességgel, hegyekkel, sziklákkal, mert ennek nagyon fog örülni.

Bika

Az ideális nyaralás a Bikák számára a kényelemről szól. Kényeztetned kell őket, és gondoskodni számára a finom és ízletes ételekről, és a gyönyörű környezetről. Csodás ötlet lehet egy borvidék, vagy egy gyógyfürdő, ahol természetesen szobaszervízzel ellátott szállodai szobát vesz ki a Bika.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegy szülöttei szeretnek szabadon barangolni, és sok ingerre van szükségük az adott helyen. A nagyobb városok tökéletesek számukra (pl London), hiszen itt sok a felfedezni való, és rengeteg lehetőség közül választhatnak. Felfedezhetnek különböző múzeumokat, megnézhetik a környéket, és szobaszervízzel kényeztethetik magukat egy bóklászós nap után.

Rák

A Rákok szeretnek otthon is nyaralni, de természetesen, ha elutaznak, akkor fontos számukra, hogy valami biztonságos, energikus helyszínt találjanak. A víz körül nagyon jól érzik magukat, és inkább vonzó számukra egy kis panzió, mint egy nagy szálloda. A lényeg, hogy otthonosan érezzék magukat!

Oroszlán

Az Oroszlánoknak mindig a középpontban kell lennie, így valami olyasmi hely jön be a számukra, ami tele van szórakozóhelyekkel, és bárokkal. A csillagjegy szülöttei egész éjszaka képesek inni és táncolni, így jó választás lehet a számukra Ibiza, Spanyolország, vagy Görögország. Szeretnek utazás közben semmit sem kihagyni a látnivalók közül, így ha vele mész el nyaralni, akkor fel kell kötnöd a gatyát! Legyél edzésben!

Szűz

A Szűz mindig olyan úticélt választ, ahol tanulhat is amellett, hogy csak fekszik egy strandon. Szeretnek meglátogatni egy-két olyan helyet, ami gazdag a történelemben, művészetekben. Németországban, Párizsban például imádnak lógni. Igazi idegenvezetők, így ha velük nyaralsz, biztos, hogy tanulsz néhány új dolgot az utazásotok során.

Mérleg

A Mérlegek mindig az éppen aktuális hangulatuk alapján választanak nyaralást. Szuper ötlet, hogy olyan helyre vidd el, ahol különböző célpontok teljesülnek (gasztronómia, pihenés és tanulás). Például a görög szigeteken sokféle hangulat uralkodik, és lehet pihenni, de kulináris élvezeteknek is tud hódolni a Mérleg, hiszen ez fontos a számára.

Skorpió

A Skorpiók szeretnek utazni, de soha nem akarnak teljes mértékben elszigetelődni a kényelmetől. Szeretik a luxus kényeztetést, így egy gyönyörű sziget, ami igazán lenyűgöző üdőlőhely bőven kielégíti az igényüket.

Nyilas

A Nyilasok szeretnek elmerülni egy másik ország kultúrájában, így fontos számukra, hogy egybeolvadjanak a helyiekkel, új nyelveket tanuljanak közben és így tovább. Gyakran választanak Airbnb-s szállást, kempinget, mert így megismerkedhetnek a körülöttük élőkkel. Olyan hely, mint Dél-Afrika tökéletesen illik a Nyilas jegyűekhez, mert szabadtéri élményt nyújt, mégis megvan minden, ami kell a csillagjegy számára.

Bak

A Bak csillagjegy szülöttei nem szeretnek egyedül utazni, szeretik összeszervezni a barátaikkal a nyaralást. Amellett, hogy szeretnek visszafogottan pihenni, kell számukra az új élmény, különben elkezdenek közben unatkozni. Egy hajókirándulás csodás a Bakok számára, mert felfedezhetnek közben különböző városokat, és kikötőket, amikor lehorgonyozza a hajóját.

Vízöntő

A Vízöntőket nem zavarja, ha ugyanoda mennek nyaralni, ahol már voltak. Ha egy helyen nagyszerű ismereteket szerzett, vagy kreatív inspirációkat tapasztalt, akkor szeret visszatérni. Szereti az egyszerű helyszíneket, és imád repülni, így ha egy olyan helyre viszed ahol már volt, akkor sem fog unatkozni.

Halak

A Halakat könnyű boldoggá tenni. Elég ha elviszed egy strandra, ahol kényelmes pihenőhelyek vannak, és csodás a kilátás. Egy sziget mindig jó választás, ha velük indulsz útra, hiszen vizes jegyek, így szeretnek fürdeni és szeretik felfedezni a körülöttük lévő óceánt.f

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *