LOADING

Type to search

Mozizom

Jön a Szex és New York folytatása? Itt van minden infó az év híréről!

Share

(… legalábbis a Szex és New York rajongóknak…)

A Szex és New York filmek harmadik része állítólag sosem fog elkészülni, de egy új évad lehetősége ott lóg a levegőben. Mindent elárulunk róla, amit tudunk!

A Szex és New York könyvek szerzője (igen, igen, ennek a sorozatnak is egy könyv az alapja!) Candice Bushnell egy új regényt írt, ami idén augusztusban „Van-e még szex a városban?  címmel jelenik meg, és erre rögtön lecsapott a Paramount Television filmes cég is.

Állítólag a közelgő televíziós sorozat forgatókönyvét már javában készíti elő az írónő, aki elárulta, hogy az eredeti Szex és New York sorozat szereplőit követhetjük majd nyomon. A barátságokon, társkeresésen, házasságokon és szexuális életük minden jó és rossz oldalával együtt Samantha, Charlotte, Miranda és Carrie nők millióinek életének volt a kedvence a sorozat 1998 óta. Az új évad (és persze a könyv) a 4 főszereplő 50-60-as éveire koncentrál, és nem nélkülözi majd a vicces szituációkat.

„Az eredeti Szex és New York könyv és sorozat úttörő volt egy egész generáció nőjének, magamat is beleértve” – nyilatkozta Nicole Clemens a Paramount TV elnöke. “Örülünk, hogy képesek vagyunk folytatni ezt a sorozatot, megmutatva azt, hogy milyenek a nők az 50-es éveikben. És igen! Van még szex abban a városban!” – választolta a kérdésekre a tévés.

“Az 50-es év sokszor a nyugdíjazás kezdetét jelenti a nők számára. Kevesebbet dolgoznak, több idejük jut a hobbijukra, arra, hogy a barátaikkal legyenek. A közhiedelemmel ellentétben a nyugdíjas emberek szeretnének tenni azért, hogy izgalmas életük legyen. És végre ezt megmutathatom először könyvben, aztán a tévében is.” – mondta Candace Bushnell.

A sorozatban állítólag nem fog szerepelni Sarah Jessica Parker, mert összeveszett a csajokkal, de az augusztusban megjelenő történetben, úgy tudjuk Carrie a főszereplő.

Hogy a sorozatban ki veszi át majd a helyét az még a jövő zenéje, de az írónő szerint az ikonikus Carrie pillanatok így is meg maradnak majd mind az olvasóknak, mind a nézőknek. További találgatásra ad okot, hogy ki fogja játszani a többi barátnőt?

Te kíváncsi leszel a sorozat folytatására?

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *