LOADING

Type to search

Ez+az Rácsodálkozom

10 kellemetlen mérföldkő ami mégis jelzi, hogy *végre* jó úton haladsz az életedben!

Share

Ahhoz, hogy szivárványt lássunk, el kell tűrnünk az esőt – tarja a mondás, és ez igaz a saját életünkre is. Mert ahhoz, hogy rájöjjünk, hogy végre jó irányba halad az életünk, át kell küzdenünk magunkat néhány kellemetlen és kényelmetlen szituáción is. Te melyikkel találkoztál már?

1. Kétségbeesetten próbálod megtalálni a tökéletes munkát

Küzdesz azzal, hogy kitaláld, hogy igazából mit is akarsz csinálni az életedben? Ha már rendelkezel egy ideális munkával, és keményen dolgoztál azért, hogy megkapd, akkor egy idő után jön az a gondolat, hogy egy hétköznapi munka nem elég. Mert kihívásokat keresel, és kell, hogy naponta átjárjon az izgatottság. Ha csak a pénz érdekelne, akkor dolgoznál tovább ugyanott, de te inkább a szabadságot keresed és az izgalmat.

2. Aggódsz, hogy pénzügyileg hogyan fog alakulni az életed

Ha keményen dolgozol, hogy olyan életet élhess, amire vágytál akkor ez a jó irány. Ilyenkor elkezded számolgatni a költségeidet, és listákat készítesz, hogy pénzügyileg független maradhass. Ha elkezded elfogadni, hogy nem kell minden hétvégén leruccanni a Balatonra, vagy külföldi utakra menni, akkor végre jó irányba halad az életed. A spórolás, és a pénzügyi felelősség éretté tesz!

3. Ha elkezdesz embereket leépíteni magad körül

Mert tudod, hogy nem bízhatsz meg mindenkiben…. Most már pontosan tudod, hogy kinek van őszinte szíve, és fordítva. Már elég bátor vagy ahhoz, hogy levágd magadról azokat a méregező kapcsolatokat, amik nem visznek előre. Már nem érdekel az, hogy több és több “barát” vegyen körbe, mert rájöttél, hogy kevesebb drámára van szükséged az életedben.

4. Ha a szíved újra tud dobogni, mint azelőtt

Eljutsz az életed pontjához, ahol rájössz, hogy a szeretet mindig a sérülékenység érzésével jár. Ha összetörték a szívedet fájdalmasan és durván… Természetes, hogy félsz ezek miatt újra szeretni, de az idő múlásával nem fog ez éredekelni. Elkezded csökkenteni a saját elvárásaidat a másik felé, és rájössz, hogy a szíved újra összeforrt és újra tud szeretni.

5. A lélek és az univerzum megkérdőjelezése

Tudod, hogy a karma létezik, és csak azt kapod meg, amit igazán megérdemelsz, és elkezdesz az élet néhány kérdésén gondolkozni. Kritikus vagy, de nem ítélsz; a válaszokat anélkül keresed, hogy bárkit hibáztatnál, mert teljes mértékben rádöbbentél, hogy mindenkinek joga van választani, és joga van arra, hogy bármit gondoljon.

6. Felismered, hogy személyes problémáidat rögzíteni kell magadban

És közben rájössz, hogy senki sem tökéletes. Megpróbálod a legjobbat kihozni magadból, hogy minden nap jobban legyél, anélkül, hogy túlságosan keményen lennél önmagadhoz. Még akkor is, ha sérültnek érzed magad, de elkezded végre megtanulni, hogyan fogadd el és szeresd a saját hibáidat. Pontosan tudod, hogy néha a saját ellenséged vagy, és elkezded irányítani ezeket a mérgező gondolatokat.

7. Félsz, de azért kitörsz a kényelmi zónádból

Tudod, hogy a változások nehezek lehetnek, de meg kell tenned, hogy kitörj ezekből. Annak ellenére, hogy nehéz, mindig új lehetőségeket és esélyeket keresel. Rájössz, hogy soha nem leszel kész, és az új dolgok kipróbálása az egyetlen módja annak, hogy bátor legyél.

8. Elfogadod a hibáidat és rossz döntéseidet

Mert ez az egyetlen módja az életed folytatásának. Elkezdesz megbocsátani magadnak, és keresed a megoldásokat ahelyett, hogy valaki mást vádolnál. A rossz döntéseid elismerése után lehet, hogy kicsit agresszív leszel, de aztán megenyhülsz magad iránt is. Elég bátor vagy már ahhoz, hogy bocsánatot kérj, és rájössz, hogy egy bocsánatkérésnek semmi köze a büszkeséghez; ez valójában az érettség jele.

9. Néha bűnösnek érezed magad, mert először a magad érdekeit nézed mások helyett

Rosszul érzed magad, ha „nem” -et mondasz a barátaidnak, de mégis sokszor ezt csinálod. Elkezdesz prioritást adni azoknak az embereknek, akikkel időt akarsz eltölteni, és elkezdesz közöttük szelektálni. Tudod, hogy nem kedvelhetsz mindenkit, de közben észreveszed, hogy az önközpontúság néha szükséges.

10. Felismered, hogy egyedül vagy

Tudod, hogy senki sem tud megmenteni, csak te tudod megmenteni önmagadat önmagadtól. Ez lehet, hogy úgy hangzik, mint a klisé, de te vagy a saját életed hőse és ezt elfogadod.  Nem mindig támaszkodhatsz a szüleidre, a legjobb barátaidra vagy a szomszédaidra és végre elfogadod azt a tényt, hogy mindenekelőtt függetlennek kell lenned. Mindent tudsz magadban kezelni, de tudod, hogy hová menj minden alkalommal, amikor érzelmi támogatásra van szükséged.

Ezt olvastad már?
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *