LOADING

Type to search

Ez+az Rácsodálkozom

Végre! Itt a tökéletes napágy a strandon olvasáshoz

Share

Itt a legtökéletesebb, és leghasznosabb kiegészítő, amit már nagyon vártunk!

Ugye megvan az a pillanat, hogy leteríted a placcra a lepedődet, vagy a plédedet a magaddal hoztál, majd ráheveredsz, de sehogy sem kényelmes? Mert hepe-hupás alattad a talaj, vizes a homok, plusz hiába homok és vízálló anyagból készült a takaród alja, attól még kényelmetlen.

Ha hason fekszünk, akkor állandóan erőltetni kell a nyakunkat, a vállunkról nem is beszélve olvasás közben. Ráadásul az unalmasabb részeknél még belebólintani sem tudunk a regényünkbe, mert akkor fejjel landolunk a pléden. Nos, az Amazonon kapható napágy megoldja ezeket a problémákat! Sőt!

Tökéletesen le tudsz barnulni végre a hátsó részeiden ebben a székben!
Az összecsukható széknek van egy puha és kényelmes “lyuk” része, ahová beleteheted a fejed
Így néz ki használat közben a strucc széknek nevezett tárgy

A széknek a strucc szék nevet adták, ami utal az állatra, ami a fejét sokszor a homokba dugja. Sokan ragyogó ötletnek tartják a széket, a több mint 2000 értékelőből (5 csillagosra lehet egy terméket pontozni) 3,4 csillagon áll jelenleg a szék. A panaszkodók szerint nehéz a széket úgy elhelyezni, hogy ne billegjen, és nem igazán tartós anyagokból készült.

Mondjuk minket a rossz értékelések sem tántorítanak el, hogy beszerezzünk egyet. Mennyire jó lehet már így olvasni! Új dimenziók nyílnak meg a strandoló könyvmolyoknak!

Neked hogy tetszik a szék?

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *