LOADING

Type to search

Fashion

A #vegyélhazait bemutatja: Varianno, a mamik új kedvenc márkája!

Share

Szeretnéd támogatni a hazai kézműves ipart? Eleged van a plázás boltok silány gyerekruha kínálatából? Ismerd meg a Variannot, és találj rá a gyereked új kedvenc ruhájára!

A Varianno kitalálói Anett és Nóri, akik a fejükbe vették, hogy nem egyszerű gyerekruhákat készítenek, hanem a gyermekek kedvencét alkotják meg.

A márka válogatott alapanyagokból dolgozik, a gondos tervezés eredménye, hogy a ruhák mindkét oldalukon viselhetőek, így biztos, hogy nem fordulhat elő, hogy a gyerkőc 1-2 viselés után megunja a többfunkciós ruhát. A márka kínálatában megtalálhatóak a “játszós” ruhák, és a különleges alkalmakkor viselhető darabok is, amikkel a kislányok igazi hercegnőnek érezhetik magukat.

Nóra, és Anett sokszor használ tüllt a ruhák készítésénél, de a csodás anyagok megálmodását sok előkészület előzi meg. Tavaly nagy siker volt a Piknik kollekció, amiben lányka ruhák, bodyk, és szoknyák voltak elérhetőek három féle méretben cserélhető és varirálható ujjal.

Ha szeretnél egyedi és minőségi gyerekruhákat beszerezni, amik nem jönnek szembe veled unos-untalan a többi kicsin, akkor ajánljuk a Variannot, ahol egyedi és sokféleképpen hordható gyerekruhát találsz!

A Goodstuff kedvence:

Imádjuk ezt a levehető fodros vállpánttal ruhának hordható variálható ruhát, amit ha kinő a gyerkőc, akkor a ruhát a vállpántot megkötőnek használva szoknyaként használhatjuk tovább. A ruha anyag: 100 % pamut és cuki mintákkal kapható. Méret: mini: ruha 6-12 hó/ szoknya 2-3 éves, pici: ruha 1-2 éves/szoknya 3-4 éves.

Itt tudod követni a Variannot a Facebook-on

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *