LOADING

Type to search

Élem Ez+az Főoldal Inspiráció

15 emlékeztető a férfinak, aki olyan nőt szeret, aki már megjárta a poklot egy kapcsolatban

Share

Sokat lehet tanulni tőlük, mert ők már tényleg megjárták egy kapcsolat legmélyebb, legkénkövesebb butyrait.

1.tanács

Tudja, hogy túl tud lépni egy kapcsolaton. Emiatt lehet, hogy kevésbé toleráns, mint mások.

2. tanács

Ha úgy tűnik, hogy a százszor is kielemzi a mondataidat, az azért van, mert a korábbi kapcsolataiban nem figyelt eléggé, és aggódik a jelek miatt. Idővel lazítani fog ezen.

3. tanács 

Ha úgy tűnik, hogy túl sokat agyal, az azért van, mert a múltban már megtanulta, hogy ne mindig bízzon abban, amit érez.

4. tanács

Nem mesélj a megtört szívű nőnek azonnal a múltadról. Ez egyfajta intimitás, amihez el kell jutni egy kapcsolatban.

5. tanács

Ha úgy érzed, hogy néha “bolond”, igazad van. Azon, amin ő átment csak kevesen jönnek ki sértetlenül. Talán néha furcsán reagál, és az is lehet, hogy ártalmatlan dolgok teljesen elrettentik.

6. tanács

Örülj annak, hogy felvállalja, hogy néha nagyon rosszul bántak vele. Érzékeny és okos, nem neki van rejtegetnivalója. Ez azt (is) jelenti, hogy a gyógyulás útjára lépett.

7. tanács

Néha előjönnek majd régi és rossz emlékei. Ettől vagy közelebb kerül hozzád, hiszen te más vagy, vagy távolabb. Ha nem tudsz finoman nyúlni az érzékeny témákhoz, előfordulhat, hogy sokkal távolabb kerültök egymástól.

8. tanács

Mielőtt randizni kezdesz vele kerülj tisztába a saját érzéseiddel. Ne nyisd ki a szívét, ne tölts vele időt, ha néhány hét múlva felszívódsz.

9. tanács

Legyél következesen egyértelmű és őszinte.

10. tanács

Időnként mérlegelned kell és muszáj feltenned a kérdést magadnak „Ez olyan valami, amiről neki tudnia kell? Tényleg mindenről tudnia kell? Nem lehet, hogy bántani fogom a túlzott őszinteséggel?

11. tanács

Ne keverd össze az elfogadást a csenddel. Azért mert a nő hallgat még nem azt jelenti, hogy nem vett észre bizonyos dolgokat.

12. tanács

Ne téveszd össze a megbocsátást a felejtéssel. Azok a emberek, akik sok rosszat éltek már át, megjegyzik, hogy ki, hogyan viszonyul hozzájuk.

13. tanács

Emlékeztesd magad arra, hogy a kapcsolat működésének egyetlen módja az, ha létezik. A szerelem minősége nem az összes fontos dolog, de nagyon kell az is. Meg a partnerség. Hogy együtt csináljátok, vagy sem.

14. tanács

Nem kell a „tökéletes partner” gondolatának lenned. Egyáltalán nem kell tökéletesnek lenned. Ha azt akarod, hogy valódi kapcsolatod legyen ezzel a nővel, akkor add önmagadat. Máshogy nem fog menni.

15. tanács

Az a személy, aki átment a legnagyobb poklon nem áldozat. Ne tekintsd annak. Ő egy egész, úgy ahogy van. Egy túlélő aki valami csodálatos módon még mindig képes szeretni.

Ezt olvastad már?


Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *