LOADING

Type to search

Rácsodálkozom

Kedvenc hírünk: parkolási büntetést lehet felajánlani egy cicás menhelynek!

Share

Néha úgy érezzük, hogy a világ egy csodás hely… Ez a történet is erről szól.

Nem kétséges, hogy a háziállat az egyik legjobb dolog, amelyek történhet egy emberrel. Sajnos azonban a menhelyek tele vannak, sok állat nem talál gazdára. Ezt elégelték meg azok a parkolóőrök, akik kitaláltak egy szuper dolgot, és végig is vitték.

Az Indiana államban működő állatmenhely mellé álltak a parkolóőrök és a rendőrök. A Muncie Animal Care & Services nevű helyre nagyon sok elhagyott cica kerül be, akik aztán szomorúan várják, hogy új gazdit találjanak nekik. Sajnos az állatmenhely pénzügyi problémákkal küzd, mert egyre több az állat, de egyre kevesebb a támogató.

Az állatmenhely együtt működve a helyi rendőrséggel, és a parkolóőrséggel kitalálta, hogy a parkolási büntetéseket úgy is törleszthetik az emberek, hogy az állatmenhelyet támogatják macskakajával, alommal.


Muncie Animal Care & Services

Az emberek úgy tűnik jobban szeretnek valami karitatív célra befizetni egy összeget, mintsem az államot és az állami szerveket támogassák, így a kezdeményezés gyorsan elérte a célját. Szerencsére az ügyet a közösségi média is felkapta, így az állatmenhelyre a büntetések mellett csak úgy áramlanak az adományok.

Azok, akik nem tudják eljuttatni az adományaikat az elárvult cicáknak, azoknak segítenek a rendőrök, akik kimennek az adakozó házához és elhozzák a macskaalmos zacskókat, nehéz cicakonzerveket. Egyet kérnek csak, a parkolási bírságot mindenki fizesse be a menhelynek, hiszen így a cicák sorsa továbbra is biztosított.

(forrás)

Jó ötlet nem? Te is inkább támogatnál egy menhelyet, ha parkolási büntetést kapsz, mintsem a parkolási céget?

fotó:
Muncie Animal Care & Services

Ezt olvastad már?

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *