LOADING

Type to search

Élem Ez+az

Ez a 6 pár az asztrológia *legváratlanabb és mégis legjobban működő* párosa

Share

Biztos, hogy te is sokszor gondolkodtál már el azon, hogy mennyire illesz össze az éppen aktuális pároddal a csillagjegye alapján. Most elmondjuk, hogy kik azok, akik meglepően jól működnek együtt az asztrológia szerint.

Mivel a horoszkóp egyre relevánsabb az emberek mindennapi életében, sokszor gondolkozunk azon, hogy kompatibilisek vagyunk-e más emberekkel az állatövi jegyeinkalapján. A válások és a reménytelen romantika korszakában nőttünk fel, többségünk lélekkapcsolatra vágyakozik. De vajon hogyan találhatjuk meg azt a személyt, akivel érzelmi, fizikai és szellemi síkon is együtt mozgunk? Segítünk egy kicsit!

A synastry a két asztrológiai csillagjegy kapcsolataira, partnerkapcsolataira, és akár barátságokra gyakorolt ​​hatásai közötti kapcsolat. Ezen az oldalon tudod kiszámolni, hogy milyen holdállásban és egyéb asztrológiai hatás alatt születtél. Fontos, hogy tudd, hogy pontosan melyik dekádhoz és aszcendenshez tartozol az egyes csillagjegyek szerint.

A synastry kevésbé szól a személyiségről, mint a személyiség fejlődésérőlamely magában foglalja a szellemi, fizikai (szexuális) és mentális igényeket, amelyek megkönnyítik a másokkal való kapcsolatok kiépítését. Megfigyelések szerint a következetességeket bizonyos állatöv-párosításokban ideálisak, és nem azonos vagy kiegészítõ elemekkel virágzanak, míg mások kioltják egymást. Normál körülmények között ezek a párosítások nem valószínű, hogy létrejönnek, de mindig lehetséges, hiszen a szabad akarat a legmeghatározóbb tényező.

Jönnek azok a kapcsolatok, amiket mindenki ellentétesnek mond az asztrológusok szerint, de mégis működnek valami miatt.

Oroszlán és Rák

Mindkettő nyári jegy; ezért osztoznak bizonyos optimizmusban, gyengédségben és a gyarapodási vágyban. Ez a duó általában akkor alakul ki, ha mindkettő közelebb áll a szellemi érettséghez. Ennek oka az, hogy az Oroszlán idővel megtanulja hogyan lágyuljon, míg a Rák megtanulja, abbahagyni, hogy mindig kedves srác, vagy lány legyen. Az emberek nem sok hitelt adnak ennek a két csillagjegynek együtt, pedig a Rákok nagyon intelligensek (a történelem legtöbb zsenije ebben a csillagjegyben született).

Mindkét csillagjegy kevésbé fejlett állapotában általában szikra nélkül vonzza egymást, a közös egyensúly azonban erős barátságot eredményez köztük, amely szenvedélyes kapcsolatba mehet át.

Kos és Mérleg

A tűz és a levegő jegyek között komplikációk és ellentétek feszülnek. Ők a csillagjegyek összegyeztethetőségének jingje és jangja. A kettőjük között kialakuló cinikus szerelem sokszor túl heves ahhoz, hogy kezelni tudják a köztük feszülő érzelmeket.

Ez a duó nem tudja egymást tompítani, de mégis meg fogják tenni. Senki sem hiszi, de kettejük között romantika is szóba jöhet, ráaádásul mindketten egyformán vélekednek a buta emberekről, és ez sok vicces szituációt teremthet kettejük között. Kettejük párosa ellátja egymást bókokkal, és közös viccekkel.

Bak és Vízöntő

A két csillagjegy nagy álmodozó hírében áll, de mégis erős szeretet alakulhat ki közöttük a hálószobán kívül is. A Vízöntőknek olyan partnerre van szükségük, akik nem tapadnak rájuk érzelmileg, és ezt a Baktól megkapják.

A Vízöntő túlságosan elfoglalt a saját elméjben való vándorlás közben, így néha nincs sok sok energiája partnerére, de hasonlóképpen van ezzel a Bak is. És hogy mi a közös bennük? Mindketten utálják a közösségi médiában való szereplést, és a folyamatos posztolást. A Vízöntő sokszor elveszti a telefonját, a Bak pedig inkább nem tesz közzé semmit sem, mert elege van a világból és abból, hogy sokan megsértődnek rá, ha őszinte.

Ikrek és Skorpió

Ki gondolta volna, hogy ez a két ellentétes jegy ennyire kompatibilis? Az emberek sokszor összekeverik az Ikrek hűtlenségét azzal, hogy a csillagjegy szülöttei ezt akkor teszik, amikor nem kapnak elég figyelmet a partnerüktől. Az Ikrek, amikor nem komfrontálódnak a partnerükkel, és nincsenek irreális elvárásoknak kitéve, akkor sokkal könnyebben kezelhetők, mint azt gondolnánk.

Szerencsére Skorpió jól ismeri ezeket az igényeket. Mivel ők rendelkeznek megfelelő empatiával, és birtokló vággyakkal, így megértik a partnerüket. A Skorpió ugyanúgy szereti a spontán utazást, mint az Ikrek, így ketten együtt nagyon jókat nyaralhatnak, kirándulhatnak, ráadásul mindkettőjük humora hasonló a másikéhoz. Ugyanakkor lélekkapcsolatnak kell lenni kettejük között, különben csúnya véget ér a kapcsolatuk.

Kos és Bak

A Kos képessége hogy elbűvöli a Bakot lenyűgöző tehetségével és vezetési képességeivel. Valószínű, hogy valamilyen konferencián vagy végrehajtó ülésen találkoznak, ahol a két alfa egyből közös hangot talál és készek arra, hogy leigázzák a világot.

Kiváló párossá teszi őket az, hogy a Kos képes arra, hogy lenyugtassa a Bak tüzes és heves érzelmeit. Erősek, így vannak feszültségek a kapcsolatukban, de nem ezen fog múlnia a kettejük sikeressége.

Nyilas és Szűz

Ez egy kissé bonyolult meccs kettőjük között, de többféle aspektusa van annak, ha ők együtt vannak. Viszont csak akkor fog működni kettőjük között a kapcsolat, ha mindketten fejlettebb érzelmi szinten állnak, és egyformán bölcsek.

Ebben az esetben a Nyilas vágyakozik a következetességre, míg a Szűz azt mutatja meg neki, hogy ne vegye túl komolyan az életet. Furcsa módon a Nyilas azonosulhat a Szűz nyugodt természetével. A Szüzek megbíznak a Nyilasok kapcsolataiban, így kiváló eredményekkel élhet együtt ez a páros is.

Ezt olvastad már?


Tags:

You Might also Like

2 hozzászólás

  1. Zoli 2019-12-18

    Oh én szegény, a Halak csillagjegyemmel. Nem számíthatok semmi jóra. 😀

    Válasz
  2. Mariann 2019-12-19

    Vagy nálad minden IS jól alakul 😊

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *