LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Természetes parfüm, amire már nagyon vártunk!

Share


Napjainkban talán nincs is olyan nő, aki ne viselne parfümöt. Van, aki egy életen át ragaszkodik egy bizonyos illathoz, mások minden évszakváltásnál lecserélik az illatukat. Egyvalamiben viszont  megegyezünk: mind szeretnénk tartós illatfelhőt és irritációmentes bőrfelületet, ugye?

A hagyományos parfümök gyakran tartalmaznak szintetikus összetevőket, melyeket nem minden bőrtípus tolerál (parabéneket, alkoholt, színezéket, stb.). Ilyenkor érdemes a natúr szekcióban körülnézni, egész pontosan az ökológiai minősítéssel rendelkező, bio parfümök közt.

Ezek 100 %-ban természetes készítmények, amelyek virágvizeket, esszenciális olajokat és növényi kivonatokat tartalmaznak, melyek bio gazdálkodásból származnak és a termékeknek nagyon szigorú szabályrendszernek kell megfelelniük, hogy forgalomba kerülhessenek bio és vegán minősítéssel. 

Mai cikkünk főszereplője egy olyan parfümmárka, melyet érzékeny bőrűek is bátran viselhetnek és amely teljes mértékben megfelel a fent leírtaknak. A Pur Eden parfümök Dél-Franciaországból származnak és 2017 óta érhetőek el a piacon, Magyarországon a DM üzleteiben találkozhattok velük. A márka rendkívül szimpatikus , hiszen nem tesztel állatokon és a gyártási folyamat során sem szennyezi a környezetet.

A Pur Eden parfümök jelenleg három illatban érhetőek el: nyugtató virágos, ellazító gyógynövényes és citrusos, mi utóbbit teszteltük le nektek, hiszen a nyári melegben jól jön egy kis üdítő felfrissülés. Mindegyik parfümre jellemző egyébként az egyszerű, természetközeli és letisztult csomagolás, ahogy kézbe vesszük, már érezzük, hogy ezúttal valami mással, valami különlegessel van dolgunk.

A Pur Eden Eau de Parfum Extrait D’Hespéridesaz optimizmus illata: a grapefruit, a bergamott és a tea a fő összetevői, így egy nagyon friss, cirusos aromát és kellemes hangulatot biztosít viselőjének, amely abszolút passzol a nyári hangulathoz, mégsem túl tolakodó.

Nem tartalmaz denaturált alkoholt, kőolajszármazékot és szintetikus illatrögzítőt sem,  a tartósságot természetes olajokkal oldották meg. Itt meg is jegyeznénk, hogy teljesen alaptalan a gyengébb intenzitástól való félelem, ezek a parfümök  sem illannak el hamar nyomtalanul, sőt, sok világmárka illatánál hosszabb ideig vannak jelen a bőrön, ami nem kis teljesítmény.

A Pur Eden remek példa arra, hogy természetes alapanyagokból is lehet minőségi, tartós illatú parfümöket gyártani,  és hogy a modern kor egyre jobban kiaknázza a természet kincseiben rejlő lehetőségeket.

Még több információért IDE KATTINTS! 

Elérhető a dm parfümériákban és online ha IDE kattintasz!  

Facebook oldalt ITT találsz, ha van még kérdésed!


Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *