LOADING

Type to search

Ez+az

Miben vagy jó a *csillagjegyed* szerint egy kapcsolatban? Most kiderül!

Share

Mindenki mást visz be a kapcsolatába, és mindenkinek más dolgok az erősségei. Van aki megértő, van aki heves és szenvedélyes, van aki jól kommunikál, és van aki bátorítja a másikat. Most itt az idő, hogy megtudd a csillagjegyed szerint te miben vagy jó egy szerelmi kapcsolatban!

Kos

Te szuper kommunikátor vagy. Mindig úgy gondolkodsz, hogy közben cenzúrázod magad és senkit sem bántasz meg.

Bika

Nagyon sok erőfeszítéssel és szenvedéllyel teszel mindent, amit csinálsz. Ha szeretsz valakit, akkor ő tudja, hogy mennyire szereted, mert nem telik úgy el nap, hogy ne mondanád el az érzéseidet neki.

Ikrek

Nem adod fel könnyen az embereket. Harcolsz azokért, akiket szeretsz.

Rák

Hűséges vagy. Soha nem válsz tiszteletlenné azzal, akit szeretsz.

Oroszlán

Te nagyon hiteles ember vagy. Soha nem teszel úgy, mintha valaki más lennél, hiszen soha nem rejted el az igazi énedet, és ez egy kapcsolatban is igaz rád.

Szűz

Te egy érett, felelős és megbízható személy vagy akire számíthatnak a szerettetei. Te mindig ott leszel és tartod a hátad a másikért.

Mérleg

Te született optimista vagy, és a legjobbat látod az emberekben. Nem hagyod, hogy a kezdeti hibák elrontsanak egy bimbózó kapcsolatot.

Skorpió

Te könnyen szerethető ember vagy, és ritkán veszíted el a jó kedvedet. Sokszor úszol az áramlással, de ez inkább előny, mint hátrány.

Nyilas

Te nagyon tisztességes vagy. Mindig próbálod elérni a kompromisszumokat és soha nem ragaszkodsz ahhoz, hogy a dolgokhoz konokul.

Bak

Véded azokat az embereket, akiket szeretsz. Soha nem hagyod, hogy bármi rossz történjen velük.

Vízöntő

A szíved a helyén, és szűrő nélkül, őszintén fejezed ki az érzéseidet. Nem alakoskodsz…

Halak

Átgondolt, figyelmes és szentimentális vagy. Emlékszel a kis dolgokra is a kapcsolatodban, de soha nem hagyod figyelmen kívül a fontos dolgokat se.

Ezt olvastad már?Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *