LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

A nyárnak még nincs vége, jól jönnek még a kánikula kozmetikumok!

Share

Hiába közeleg vészesen az augusztus vége, a tűzijáték, és vele együtt az iskolakezdés izgalmas sürgés-forgása, a nyár még nem igazán akarja tudomásul venni, hogy hamarosan lejár az ideje – aminek mi egyrészt nagyon örülünk, hiszen nyárimádók vagyunk, de ez azt is jelenti, hogy fennáll még néhány hétig a napégés veszélye.

A fényvédelem természetesen éven át elengedhetetlen, de laikusként is megállapítható, hogy  a nyári napsugárzás sokkal erősebb és veszélyesebb a bőrre nézve, mint a télen, felhők mögül kikandikáló sugarak.  Ezért nagyon fontos, hogy az utolsó nyári napokon is mindig legyen nálunk valamilyen fényvédő krém, de mi van akkor, ha a nagy strandolás, az érdekes kirándulás, a vidám grillparty, vagy az aprólékos kerti munka közben az ember egyszerűen elfelejti bekenni magát?

Ilyenkor jön jól, ha tartunk a készletünkben napozás utáni készítményeket, melyek pillanatokon belül enyhülést hoznak, ha már megtörtént  a baj, azaz, ha ropogósra sültünk. Egy-egy ilyen hűsítő, nyugtató, hidratáló kozmetikum nagy segítség lehet az égető, viszkető érzés megszüntetésében és abban is, hogy meggátolja a későbbi bőrhámlást (sőt, mi otthon még rovarcsípésre és horzsolásokra is ezeket alkalmazzuk, próbáljátok ki ti is ezt a trükköt!).

Mi most a Ziaja kínálatából ajánlunk nektek megmentőt, egyenesen két változatban is:

Problémás, zsírosabb bőrre, vagy csak azok számára, akik a könnyű gél formulákhoz szoktak, szuper választás a  Ziaja Napozás utáni bőrápoló gél, amely légies állagának köszönhetően rendkívül gyorsan  beszívódik és nem nehezíti el a bőrt. Olyan célból is jó szívvel ajánljuk, ha valaki nem hajlamos a leégésre, de igényel némi ápolást napozás, strandolás után, illetve akik rendszeresen járnak szoláriumba, ők is dobják be mindig a táskájukba ezt a kedvező árú, mutatós kék flakont, a mesterséges fény után is érdemes törődni egy kicsit a bőrrel.

Akiket komolyabban megkapott a nap, vagy jobban kiszárított a víz, jól teszik, ha az erősebb verzió után nyúlnak, a Ziaja Napozás utáni testápoló tej ugyanis egy fokkal gazdagabb hidratálást nyújt, így az irritációt is hatékonyan csillapítja, valamint elmélyíti a napbarnított bőrszínt is. Remek választás kisgyermekekre is, főleg, ha egy kicsit kint akarjuk tartani őket a parton, mert ez a krém már néhány perccel több időt igényel  a beszívódásra.

Mindkét termék nagyon hasznos akár a szabadtéri családi rendezvényeken, akár a szorgos hétköznapokon, tegyétek be ti is őket a naptej mellé és ne felejtsétek el használni őket!

Kövesd a ZIAJA Facebook oldalát ITT!

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *