LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Így búcsúzik egy erős nő…

Share

Máshogy, mert ő nem “csak” egy újabb nő. Ő más. Ő tudja, hogy az elválás az élet része.

Nem fog hibáztatni a múltbéli sérelmekért, nem fogja erőltetni, hogy maradj. Talán sírni sem fog, mert nem először enged el az életéből embereket.

Nem fog hisztizni, hogy elmész, hogy elváltok egymástól, mert tudja, hogy az életben, minden csak átmeneti. A változás fontos. A változás az élet része. Ezt már megtanulta nagyon régen.

Azt is tudja, hogy az élet néha úgy megy tovább, hogy nem maradunk azzal, akit szeretünk. De a dolgok majd a helyükre kerülnek. A magyarázat is megjön majd, hogy miért kell elengednie azt, akitől búcsúzik. És ő megérti majd. Nem esik kétségbe, mert tudja, hogy a világ hatalmas, és bőven van még mit felfedezni benne.

Egyedül is képes boldogulni. Mindig is képes volt.

Egy erős nő pontosan tudja, hogy az odaadást és a figyelmet nem lehet kikönyörögni mástól. Ha nincs meg, ha nem jön természetesen, akkor búcsút kell mondani.

Ő már megtanulta, hogy a megfelelő ember mindig velünk marad, még akkor is, ha épp elmegy. De ha úgy lesz jó, majd visszatér. Talán nem ugyanebben a szerepben, de az életünk része marad.

Tudja azt is, hogy minden végnek értelme és oka van, és bármennyire közhely is, mindig egy új kezdet. Nem fél újra kezdeni akkor sem, ha már milliószor megtette. Talán fáradt és unja már az egészet, de újra talpra fog állni, mert tudja, hogy minden döntésnek következménye van.

Az övének is.

Meggyászolja, és megszenvedi az élete nehéz pediódiusait, de tanulságokkal felvértezve fog tovább lépni.

Ezért ez a nő nem hisztizik, nem rendez jelenetet még akkor sem, ha épp belehal a búcsúba. Ő tudja, hogy ez az élet rendje, most ez a feladat.

Egy dolog azonban biztos. Ha egy erős nő búcsút int, többet nem néz vissza.

Félelem nélkül vág bele az élete következő részébe, nyitva tartja a szívét és az elméjét. Még akkor is, ha már sokszor csalódott. Bármennyire is fáj a szíve, igyekszik arra gondolni, hogy másnap is van nap, hogy ő akkor is önmaga, ha épp nem kíséri senki az úton.

Abban a pillanatban, amikor ez a nő elbúcsúzik tőled biztos lehetsz benne, hogy ő tudja miért megy, és ettől még erősebb lesz, mint volt.

Olvasd el ezt is:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *