LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Mutatunk egy olasz márkát, ami elhozza a 100%-os otthoni spa élményt!

Share

Ha szeretnéd egy helyről beszerezni a napvédő termékeidet, az arcápolási rutinod részeit, és a szappanokat és a szájápolási kiegészítőidet, akkor jó helyen jársz. Az Equilibra webáruházban a bőröd és a tested összes pontjához tartozó szépítő és ápoló termékeket beszerezheted!

Az Equilibra jelentése „egyensúly”, ami nem is áll messze a cég missziójától, akik azt tűzték ki, hogy hozzájáruljanak mindenki saját wellness állapotához.

Az olasz családi manufaktúra

Az Equilibra egy olasz családi vállalat, amit 1987-ben Eng. Franco Bianco alapított Torinoban. Termékei az egész család számára hasznosak, a természet és a tudomány tökéletes egyesítése által kerültek kifejlesztésre.

A zöld márka

Az Equilibra már a kezdetektől fogva elkötelezett az újrafeldolgozás és a hulladék csökkentés iránt. Ezt úgy valósítják meg, hogy olyan termékeket gyártanak, amelyek csomagolása (külső és belső egyaránt) minimális.  Leginkább kartont használnak csomagoló anyagnak, melyet a Felelős Erdőgazdálkozdási Program keretében gyártanak (PEFC).

Az egyik legkeresettebb termékcsaládjuk az aktív szént tartalmazó parabén és SL és SLS mentes készítmények.

Az egyik slágertermék az Equilibra® Aktív szenes arcmaszk, ami egy 100% -os viszkózszövet maszk, melyet a szmog és a méreganyagok által okozott szennyeződések eltávolítására terveztek. Kíméletesen tisztítja, frissíti, lágyítja és simítja az arcbőrt. Kollagén tartalmának köszönhetően a bőr mélyebb rétegeiben is kifejti hatását.

Ha még idén mész nyaralni, akkor érdemes beszerezned a márka napozótermékcsaládjának termékeit, mert a csodás aloe vera ereje így veled lehet a forró nyári napokon is. Az aloénak nem csak napozáskor, hanem az azt követő regeneráláskor is kiemelt szerepe van. Ennek köszönhető a márka 40% aloe vera kivonatot tartalmazó testápoló teje, valamint a 10% aloe vera gél tartalmú napozás utáni bőrápoló gél termékek népsszerűsége töretlen.

A napozó termékeket ITT TALÁLOD!

A napozótermékek és az aktív szenes termékcsalád mellet az Equilibra oldalán megtalálhatod a természetes összetevőjű szappanokat, testápolókat, arckrémeket, szérumokat, hajápolással és szájápolással kapcsolatos dolgokat. Tehát mindent, ami egy teljes testet megújító wellnes hatáshoz kell!

A termékcsalád többi tagját itt tudod megnézni és megrendelni: www.equilibrashop.hu/

Kövesd a márkát a Facebook-on is!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *