LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

11 ok, amiért egy erős nő inkább lesz egyedülálló…

Share

… és mindegyik ok tökéletesen érthető!

Te mit választanál: az egyedüllétet vagy egy mérgező kapcsolatot?

Tudod, sokan az utóbbit… mert a társadalom ferde szemmel néz a szingli nőkre, ezért inkább belekényszerítik magukat egy boldogtalan, egy toxikus vagy egyszerűen csak egy nem kielégítő kapcsolatba.

Félnek egyedül maradni.

Félnek, hogy mások kritizálják majd őket emiatt.

Ám vannak olyan nők is, akik úgy döntenek: inkább belevágnak a szinglilétbe és választják önmagukat, még akkor is, ha ez mindennapos küzdelemmel jár. Ezek az erős nők tudják, mit akarnak és sosem alkusznak meg, ha önmagukról van szó.

Íme néhány ok, amely segít mélyebben megérteni, miért szavaznak az erős nők inkább a szingliségre, mint egy romboló, nem egészen kielégítő kapcsolatra.

1. Az erős nő nem egy választható opció

Tudja, hogyan élvezze a saját társaságát ahelyett, hogy egy olyan férfinak szentelje az idejét, aki nem érdemli meg őt. Hiszi és vallja: egy igazi férfinak mindig ő lesz az első – nem pedig egy választható opció csupán a sok közül.

Ezért nem is elégszik meg olyan férfival, aki csak akkor törődik vele, ha akar tőle valamit.

2. Szívesen fejleszti magát

Egy nő igenis dönthet úgy, hogy egyedül marad egy rövid ideig – főleg, ha ezt az időt önmaga fejlesztésére szeretné fordítani. A személyes növekedés is fontos, ám a sikeres hivatás sem elhanyagolható.

Tehát az ok, amiért az erős nők néha feladnak egy kevéssé kielégítő kapcsolatot, hogy diplomát vagy előléptetést szerezzenek. Nem ragadnak benne csak azért, hogy legyen mellettük valaki.

3. Nem kezd olyan férfival, aki mellett nem lehet önmaga

Neki nincs szüksége olyan partnerre, aki folyton megmondja, mit vegyen fel vagy hogyan gondolkodjon. Olyat akar, aki önmagáért szereti – a hibákat is beleértve.

4. Nem pazarolja az idejét egy rossz társaságra

Egy független nő inkább szavaz egy jó vacsorára és egy filmre egyedül, ahelyett, hogy olyan férfival legyen, aki csak kötelességből és nem örömből van vele. Ugyanez vonatkozik azokra a férfiakra is, akikről azt gondolja: nincs bennük semmi közös.

5. Inkább lefekszik egyedül, minthogy egy ismeretlen mellett ébredjen

Nem fél attól, hogy egyedül feküdjön és egyedül ébredjen – inkább ez, mint hogy egy olyan férfi mellett érje a reggel, akiről már azt sem tudja, kicsoda. Valamikor ismerte, még a kapcsolat elején, de azóta mindketten változtak.

A szerelme idővel idegenné vált. Olyan emberré, akivel már semmit sem jelentenek egymásnak.

6. Az erős nő nem fél hibázni

Hibákat véteni az élet része – ő inkább erre koncentrál. Na, meg persze arra, hogy mit tanulhat belőlük. Így, ha egy olyan férfival hozza össze a sors, aki szeretetet és figyelmet követel, vagy aki üres ígéretekkel kecsegteti, esetleg az örök Mr. Éretlennel, már tudja, hogy hiba lenne kapcsolatba bonyolódni vele.

Idővel ezt is megtanulta…

7. Nem engedi, hogy tárgyként kezeljék

Ő sosem lesz olyan férfival, aki csak a csinos külsőt látja, nem többet. Szeretetet, elismerést és vágyat akar, nem pedig használati cikk lenni. Olyan emberre van szüksége, akihez nemcsak fizikailag, de szellemileg is kapcsolódhat.

8. Olyan férfira van szüksége, akivel tud beszélgetni a problémáiról

Nem érdekli az a pasi, aki csak fizikailag van jelen, ha beszélgetni próbál, és figyelmen kívül hagyja vagy netán unalmasnak értékeli a mondandóját. Aki nem tartja tiszteletben a gondolatait, a véleményét és az érzéseit, akivel lehetetlen építő jellegű beszélgetést folytatni, aki folyton meg akarja változtatni a nézeteit, érdektelen a számára.

9. Az erős nő nem fél sírni

A könnyek nem teszik kevésbé erőssé, viszont az már igen, ha egy olyan férfival van, akit nem érdekel, hogy megbántja vagy sírásra készteti. Ezért mindig olyan férfit választ, aki szeretettel, tisztelettel és együttérzéssel bánik vele.

10. Egy erős nő élvezi az egyedüllétet

Van önbizalma és tudja, hogy ő igenis elég. Az erős nő nem depressziós és magányos szingliként. Élvezi, hogy több időt szentelhet a barátaira, önmagára, a személyes fejlődésére, utazgatásokra és a szenvedélyére. Szereti a függetlenséget és biztosan nem fogja feladni ezt egy hétköznapi férfiért.

11. Az erős nő erős férfit akar

Még egy ilyen nőnek is vannak gyenge pillanatai. Természetesen. Ezért, amikor megosztja az életét valakivel, annak olyannak kell lennie, aki tud olvasni a sorok között. Azt a férfit akarja, aki elég bátor, hogy szeresse őt az összes erősségével és gyengeségével. Aki nem fél a nő sikerétől, hanem arra ösztönzi, hogy még jobb legyen. Aki kihozza belőle önmaga legjobb változatát. Ez a nő ugyanezt megadja majd annak a férfinak, akit szeret.

Ez a férfi fogja elnyerni egy erős nő szívét… 

Olvasd el ezt is:

http://goodstuff.hu/2018/11/08/pedig-van-olyan-hogy-boldog-szingli-ne-higgy-annak-aki-nem-hisz-ebben/

Tags:

You Might also Like

1 Comment

  1. Marótiné Iza 2020-06-01

    Van egy pár dolog ott leírva, ami miatt már inkább lennék szingli 😉😉

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *