LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Nem leszek az akivel *majdnem* kapcsolatban vagy

Share

Egyszer eljön az idő, amikor véget kell vetni bizonyos dolgoknak. Az idő, amikor már nem fogadom el a keveset, és kiállok önmagamért. Amikor rájövök arra, hogy a szívem nem tud folyamatosan egy átmeneti helyzetben lenni.

Nem leszek az, akivel majdnem elköteleződsz, és az sem, aki elviseli, hogy néha napokig nem jön tőled üzenet. Nem rángathatsz egy zsinóron.

Nem leszek a “majdnem” kapcsolatod, mert ennél többet érdemelek. Ebben a játékban én nem nyerhetek, mert a vége az, hogy már magam sem bízom magamban, az önbecsülésem pedig a földön hever.

Nem szeretnék már több energiát befektetni egy olyan kapcsolatba, amibe TE semmit nem raksz. Ez nem fair. Nem vagyok egy végtelen, soha ki nem ürülő energia forrás.

Nem vagyok az a személy, aki meggyőzhető arról, hogy jó dolog csak “együtt lógni” valakivel. Azt hiszem, hogy ezzel a kijelentéssel csak saját magadat mentegeted, mert másokkal is hasonló kapcsoaltban vagy. Ez senkinek nem jó.

A “majdnem” kapcsolatból elegem van, mert megtanultam, hogy mást szeretnék. Társ szeretnék lenni. Igazi.

Mert én az vagyok, aki tudja, hogy a valódi kapcsolatokon dolgozni kell, nyitottan kell kommunikálni, és tekintettel kell lenni másra is. Nem csak én számítok. Már nem.

Tudom, hogy az vagyok, akit be lehet mutatni a családnak, aki odafigyel a nevekre, aki szeretné ismerni a barátaidat.

Én vagyok az, aki nem egy játékszer, aki tiszteli a határokat, a tiédet is. Tudom, hogy egy kapcsolatban fontos a szabadság, és ezt meg is adom. Úgy, hogy soha ne kelljen bennem kételkedned.

Én vagyok az, aki átveszi a terheidet ha fáradt vagy, aki eljön érted az út feléig. Én vagyok, akinek napközben üzenhetsz, ha rossz napod van, nem pedig éjfélkor, ha magányos.

Nem kell aggódnod, hogy hűséges vagyok-e. Az vagyok. És ezt is várom el. Nem lehetek egy “majdnem” kapcsolatban, mert alkalmatlan vagyok rá. Mert tudom, hogy megvisel, mert egészet adok. És ezt is várom el.

Nem baj, ha nem engem keresel. Csak ne tarts fel. Mert ha holnap nem akarsz engem látni, akkor holnapután már csak egy emlék leszel.

Olvasd el ezt is:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *