LOADING

Type to search

Ez+az

Íme minden, amit tudnod kell a Szűz csillagjegyű emberekről…

Share

Itt az idő, hogy megismerd a hónap szülötteit, azaz a Szüzeket!

A Szüzek minden iroda sztárjai, imádják őket a kollégáik. Amikor szeretnek valakit, akkor teljesen kiteljesednek, és gyakran segítik a másik felüket kiteljesedni, nagyon jó motivátorok. Ám néhány Szűz unalmasnak is tűnhet, de a belső világukban mindennek célja és helye van. Ha te is ismersz Szüzeket, vagy éppen te vagy az, akkor itt az idő, hogy leleplezzünk:

Alapadatok a Szűz csillagjegyről:

A Szűz dátuma

Augusztus 23 – szeptember 23.

A Szűz állatövi minősége

Változékony

A Szűz eleme

Föld

A Szűz pozitív vonásai

Ambiciózus, intelligens, kemény munkás

A Szűz negatív vonásai

Sokszor főnökösködő, agresszív, ítélkező

A Szűz személyiségjegyei

A Szüzekről ismert, hogy nagyon analitikusak, óvatosak és szabályosak. Nagyon egységes és szisztematikus megközelítést képviselnek az életben, és a problémamegoldásban. A Szüzek nagyon érettek és titokzatosak, ugyanakkor gyakran ellenőrzik pontosan, hogy mit tudnak felfedni mások előtt.

Elméjük nem álmokkal van tele, hanem inkább elemzésekkel, és megfigyelésekkel. A Szüzek olyan emberek, akik előre terveznek, és ők valóban a céljaikra összpontosítanak. Akár utazást szerveznek, akár egy munkahelyi promóciót, a Szűz mindig néhány hónappal előbb elkezdi az elemzést, és a döntésének módszertani jelentősége van. A tervezés mellett viszont a Szüzek élvezik a spontaneitást és a kalandot. A Szüzek nagyszerű segítő emberek, csodás alkalmazottak, elkötelezett gondozók, és szerető családtagok.

A Szüzek általában szó szerint veszik a dolgokat. Rendkívül hű lények. A humorérzékük fejlett, de néha túlzottan komolyan veszik a viccet. A Szüzek gyakran csendes megfigyelők, és észreveszik a láthatatlan jelzéseket, és megadják a másik embernek, amire igazán szüksége van. Szerények, és szeretik ha az életük irányítás alatt áll.

A Szűzhez illő emberek tulajdonságai a következők:

A Szűz nagyon nagy hangsúlyt fektet a tökéletességre, és nagyon paranoiás ember hírében áll (és ez igazi is rá!). Olyan partnerre van szüksége, aki szelíd, és kitartó szeretettel fogja fogadni, és megadja neki azt, hogy a csillagjegy szülötte nyugodtan kiteljesedjen és kivirágozzon a partnere mellett. A praktikus Szűz jó partnere lehet a Bika, aki szintén hajlamos az introvertálódásra, miközben értékeli a Szűz által nyújtott biztonságot és harmóniát.

Hogyan csábíthatunk el egy Szüzet?

A Szűz bevonzásához flörtölnünk kell vele. Próbálj meg mindent szórakoztatóvá és játékossá tenni, mind fizikailag, mind a beszélgetésben, mert ez felvillanyozza őket. Dolgozz azon, hogy mosolyogni lásd! Ha ezt megteszi, akkor tuti, hogy kíváncsi lesz rád a későbbiekben is.

Milyen a Szűz egy kapcsolatban?

Mivel ők nagyon módszeresek, és sokszor meg kell bizonyosodniuk arról, hogy a megfelelő emberrel lépnek kapcsolatba, ezért sokat gondolkoznak mielőtt valakivel járni kezdenek. Ezt a módszertani gondolkozást problémamegoldásként a kapcsolatban is alkalazzák. Amikor jön egy gond, akkor a Szüzek azon dolgoznak, hogy megoldják azt. A Szűz mindig elkötelezett házastárs lesz, és bár kiszámítható, mégis mindig hű támasza az embernek.

Hogyan kezelik a Szüzek a szakítást?

Mivel a Szüzek sokszor nem bíznak a tartós kapcsolatokban, ezért hajlamosak a szakítást előre sejteni, mielőtt az megtörténne. Mivel ők analitikusak és figyelmesek, látják a dolgokat, mielőtt azok ténylegesen megtörténnének. Egy szakításnál, vagy szívfájdalomnál már tudják, hogy hogyan gyógyítsák meg magukat, és hogyan tereljék el a fájdalomról a gondolataikat. Bizonyos értelemben egy Szűz már a közelgő szakítást is elkezdi feldolgozni, hogy mire odakerülni a folyamat, akkor már az önmaga meggyógyításán dolgozik.

Ha egy szóval kéne jellemezeni egy Szüzet akkor…

Ha kávé: Espresso 
Ha szín szín: Bézs 
Ha görög Isten: Attisz – az Újjászületés Istene 
Ha függőség: takarítás mánia 
Ha alkoholos ital:  bor 
Ha középiskolai klikk: stréberek
Ha város: Moszkva, Oroszország 
Ha Harry Potter ház : Mardekár 
Ha csók:  lágy 
Ha tini film: Egy Neveletlen Hercegnő naplója 
Ha ruházat:  frissen vasalt ing 
Ha egy híres látványosság: Az Eiffel-toronyf

Ezt olvastad már?Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *