LOADING

Type to search

Szépítkezem

A tested nem érdemli meg, hogy szennyezd: Pur Eden parfümök a természetesség jegyében

Share

Alkohol, parabén, színezékek – megannyi szintetikus szer, ami megtalálható egy parfümben, amit magunkra fújunk. Válaszd a természetességet, és használj olyan illatot magadon, ami természetes, bio és vegán. Mert a tested megérdemli, hogy ne szennyezd semmivel!

A Pur Eden márka a természetesség mellett tette le a voksát, és mi ezért nagyon csodáljuk őket. A mai világban, ahol a legtöbb parfümöt teletömik mindenféle mesterséges és szintetikus dologgal, hogy az illat tovább tartson, nem gondolva arra, hogy ezzel az illatot használók veszélynek vannak kivéte. Az alkoholt tartalmazó parfümök irritálhatják bőrünket, allergiás reakciót válthat ki rá a testünk, és most komolyan? Te fújnál magadra alkoholt, ha helyette választhatsz helyette egy természetes összetevőjű illatot?

Ha olyan kozmetikumot keresel, amelyik garantálja, hogy nem tartalmaz állati eredetű összetevőt, valamint bio minősítéssel is rendelkezik? Akkor jó helyen jársz! A Pur Eden parfümök ugyanis rengeteg jó tulajdonsággal rendelkeznek! Az állatok védelme mellett megkapták az ökológiai minősítést is, ami nagyon fontos a mai környezetpusztító világunkban.

A Pur Eden parfümök Dél-Franciaországból (Lot-et Garonne régió ) származnak és 2017 óta érhetőek el a piacon. A márka célja, hogy olyan terméket hozzanak létre, amellyel tisztelik az emberi szervezetet, ökológiai gazdaságokból származó alapanyagok használnak fel, tisztelik az állatokat és a természetet, nem szennyezik a környezetet, nem használnak állati eredetű összetevőket. Ezek a célok teljesülnek is mindhárom féle illatnál nálunk. Neked már csak választanod kell egyet a hangulatodhoz és ízlésednek megfelelő illat közül:

A Hesperides illata, jó érzést, jó kedvet biztosít. Az érzékekre ható bergamot, narancsot és szerecsendió esszenciális olajokat tartalmaz. A virágos illat, megnyugtatja az érzékeidet, ez pedig köszönhető a ylang-ylang és neroli (keserűnarancs) esszenciális olajoknak. Az egzotikus keleti illat stimulálja az elméd az érzékekre ható guajak fa és szegfűszeg esszenciális olajok segítségével.

Egyik parfüm sem tartalmaz denaturált alkoholt, kőolajszármazékot és szintetikus illatrögzítőt sem, a tartósságot természetes olajokkal oldották meg. Ha azt hinnéd, hogy ettől majd a finom illat hamar elillan, akkor mindenkit megnyugtatunk: ez egyáltalán nincs így!

Ha te is a természetességet választod, akkor keresd a Pur Eden parfümöket a DM (Drogerie Markt) üzeleteiben, vagy érdeklődj a márka Facebook oldalán.

Nemrég a Goodstuff szerkesztője tesztelte is az illatot, íme a őszinte véleményünk az illatokról:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *