LOADING

Type to search

Uncategorized

Ha valakivel törődsz, mutasd ki neki…

Share

Törődsz vele? Akkor mutasd meg neki! Hiszen oly sok az önzés és oly kevés a szeretet a mai világban. Mindenki mellett kellene lennie legalább egy olyan embernek, aki tényleg törődik vele…

Ha valakivel törődsz, legyen ő a prioritás.

Ne csak akkor foglalkozz vele, amikor minden könnyű, hanem akkor is, amikor az élet akadályokat gördít elétek.

Ha törődsz valakivel, mutasd meg neki: amit mondasz, az úgy lesz! És ha azt ígéred, hogy kitartasz mellette, akkor tegyél is így. Főleg akkor, amikor a legkevésbé érdemli meg, mert akkor van rá a legnagyobb szüksége.

Csak légy ott neki… – nem azért, mert ott kell lenned, hanem mert ott AKARSZ lenni mellette.

Könnyű szeretni valakit, ha tökéletes, amikor reménnyel és boldogsággal teli. De szeretni valakit akkor, amikor hibákat követ el, amikor fájdalmat okoz nekünk – ez a legnehezebb.

Ekkor kell megmutatnod neki: így is fontos a számodra.

Ha törődsz vele, tedd le a telefonodat, ülj le vele vacsorázni és csak hallgasd meg őt. Adj magadnak teret és időt, hogy belemerülhessetek egy mélyebb beszélgetésbe, hogy átélhessétek az egymással töltött minőségi időt, mintha az egész világon csak ti léteznétek.

Ne engedd, hogy csak az időjárásról és az élet monotonitásáról beszélgessetek. Kérdezd meg tőle, mit álmodott tegnap este. Taníts meg neki valami újat. Nevessetek együtt.

Ne csak a testedben, az elmédben is légy jelen.

Légy vele…

Ha törődsz valakivel, tudasd vele. Mindig emlékeztesd rá, hogy ő a legfontosabb neked – és ne csak szavakkal tedd ezt. Mert a szavak egyszerűek és laposak, a tettek viszont… a tettek mindenek felett állnak.

Mutasd meg, hogy számít neked – olyan tettekkel, amelyek biztosítják a szeretetedről.

Ha igazán törődsz vele, akkor légy jó hozzá. Túl sok önző ember van már a világon. Túl sok ember kényelmesedik el, válik önelégültté, és csak ritkán gondolkodnak el azon, mit adhatnának a másiknak.

Elfelejtik, hogy az igaz szeretet nincs feltételhez kötve…

És hogy a szeretetet sosem szabad szűken szabni!

Kérlek, ha szeretsz valakit, állj ki érte! Legyél őszinte vele. Válaszd őt mindennap, és ha nem tudod, vagy a dolgok egyszerűen csak megváltoztak, akkor engedd el.

Ne tarts magad mellett valakit, akit nem szeretsz igazán…

Ám, ha TÉNYLEG fontos neked, akkor mutasd meg neki.

Napról napra, hétről hétre, egy életen át.

(Ludányi Bettina)

Olvasd el ezt is:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *