LOADING

Type to search

Élem Ez+az Főoldal

Erre számíthatnak az egyes *csillagjegyek* a mérleg havában!

Share

Szeptember 24-ével kilépünk a Szűz és belépünk a Mérleg havába. Vajon mit tartogat majd számodra ez az időszak? Mire számíthatsz az elkövetkezendő napokban? Mondjuk.

Kos

A Mérleg hava elő fogja hozni a határozatlan oldaladat. Ezért a következő hetekben nehézségekbe fogsz ütközni a döntések meghozatala során. Készülj fel!

Bika

Ebben az időszakban sokkal társaságközpontúbb leszel, mint általában. Megkeresed a régi barátokat és rokonokat, és pokolian jó pillanatokat fogtok megélni együtt.

Ikrek

A saját önsajnálatodban fogsz őrlődni, de ez nem feltétlenül baj! Csak engedd meg, hogy a szomorúság előhozza belőled a legjobb énedet. Hisz tudod… ez is része az önfejlesztésnek.

Rák

A Mérleg havában pozitívan gondolkodsz majd. Nem veszed magától értetődőnek a dolgokat; mindent értékelni és becsülni fogsz.

Oroszlán

Ez az időszak bosszúsággal teljes lesz számodra. Olyan haragot fogsz tapasztalni, amit nehéz lesz elengedni. Mégis meg kell próbálnod, különben felőröl.

Szűz

Végre abbahagyod a rohanást és elkezdesz lelassulni. Sokkal türelmesebb leszel, mint általában.

Mérleg

Az elkövetkezendő hetekben felszínes leszel, a látszat megszállottja. Közben ügyelni fogsz arra, hogy a helyes úton maradj.

Skorpió

Lazán fogsz viselkedni az elkövetkezendő hetekben. Kellemes és pihentető napok állnak előtted.

Nyilas

Többet fogsz foglalkozni magaddal, mert megérdemled. Ugyanakkor figyelj, hogy ne legyél túl önelégült!

Bak

Másokat helyezel majd magad elé és számos áldozatot hozol a Mérleg havában. Azonban nem szabad elfeledkezned magadról sem!

Vízöntő

Felelősségteljes időszak áll előtted. Érett felnőttként fogsz viselkedni, amiért büszke lehetsz magadra.

Halak

Előjön a kíváncsi természeted. Sok kérdést fogsz feltenni, sok új ötletet fogsz felfedezni. Ebből a szempontból ez egy igen tanulságos időszak lesz számodra.

Olvasd el ezt is:

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *