LOADING

Type to search

Mozizom

Minden info, amit tudunk a Doktor Szöszi harmadik részéről

Share

Igen, most már (talán) biztos, hogy érkezik a 2000-es évek legviccesebb, legkedvesebb és legcukibb szőke nős filmjének folytatása. Doktor Szöszi újra felveszi a harcot és a jogi útvesztők labirintusában és megtesz mindent, amit tőle telik. Jöjjenek az infók a harmadik filmről, amire már nem is kell annyira sokat várni!

Amikor az első Doktor Szöszi film 2001-ben jelent meg, a nézők gyorsan beleszerettek Reese Witherspoonba, aki Elle Woods szerepét alakította. Elle egy naív szőke lány volt, aki ügyvédnek tanult a jogi egyetemen, ám kicsit kitűnt az unalmas, szürke okostojások közül. Elle rózsaszín világát szerte a világon szerették, a film több mint 141 millió dollárt hozott, ez pedig ösztönözte a filmstúdiót, hogy készüljön folytatás. Azt is jól fogadták az emberek, és mivel nagyon sokan kíváncsiak Elle életére, így a folytatás is megérett.

Witherspoon megerősítette a harmadik filmet 2018 júniusában

Reese Witherspoon az Instagramon jelentette be, hogy érkezik a Doktor Szöszi harmadik része. A bejelentés érdekében a színésznő rövid videót tett közzé magáról egy rózsaszín bikiniben, amiben napozik egy medence szélén. Ez a bikini volt Ellen is a filmben. A színésznő a bikinis kép alá csak ennyit írt “Igaz … # LegallyBlonde3”

https://www.instagram.com/p/BH0QIX1Arek/?utm_source=ig_embed

Kész a forgatóköny

A Hatalmas kis hazugságok második évadjának premierjén Witherspoon-t megkérdezték az ikonikus Dr. Szöszi karakteréről és arról, hogy nem mondana-e részleteket a harmadik filmről. A színésznő azt mondta, hogy “[Van] forgatókönyv, de nem kaptunk még semmit”.

Az eredeti írók is visszatérnek a filmre

Kirsten „Kiwi” Smith és Karen McCullah forgatókönyvírók készítették az első részt Amanda Brown könyvéből 2001-ben, és állítólag visszatérnek a harmadik részre is. Reese Witherspoon is magára vállalta, hogy segít a film előállításában a filmforgalmazó cégével a Helllo Sunshine-nal! Arról jelenleg nincs infó, hogy ki lesz a film rendezője.

Van egy hivatalos megjelenési dátum

A harmadik Doktor Szöszi film várhatóan 2020. február 14 – én érkezik a színházakba. Igazi Valentin napi meglepetés lesz, ha tartják a dátumot! (forrás)

Te várod már a filmet?

Ezt olvastad már?

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *