LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Szeress bele a nőbe, aki imádja az őszt!

Share

Aki szereti az őszt, általában imádja a meleg italokat és a kellemesen hűvös szellőt. Szívesen kávézik vagy teázik egy parkban, ahol együtt élvezhetitek a fák színesen haldokló, puhán lehulló leveleit. Ez a környezet pedig lehetőséget ad arra, hogy ellazuljatok és ne feszengjetek egymás mellett.

Ha megunjátok az üldögélést elmehettek sétálni, faraghattok tököt vagy ellátogathattok egy őszi kézműves vásárra. Valójában bármi szóba jöhet, amit a szabadban lehet csinálni.

Hiszen az ősz valóban az az évszak, ami ellopja egy nő szívét…

Ráadásul mindenki tudja, hogy az ősz beköszöntével megjelenik a nők reménytelenül romantikus oldala. Így a nő, aki imádja az őszt, nemcsak a szabadban tölti szívesen az idején, de hasonlóan érez a tűz előtt összebújós, filmnézős éjszakákkal kapcsolatban is. Persze egy pohár bor csábító társaságában.

Ha pedig nincs kedvetek filmezni, akkor kapcsoljátok be a kedvenc zenéteket és csak élvezzétek a szenvedélyt és egymás közelségét.

Az ősz a romantikáról szól…

A nő, aki szereti az őszt, szereti a divatot és a finom ételeket is. Biztosan ismeri a legjobb vendéglátóhelyeket és el tudja készíteni a legfinomabb fogásokat.

Noha nem túl rögeszmés a megjelenésével kapcsolatban, gondoskodni fog arról, hogy jól nézzen ki. Nem fogja túlzásba vinni, nem lesz mű. Ez a lány igazi! Számára semmi sem olyan kellemes, mint egy falat desszert és egy túlméretezett pulóver.
Szóval…
…ne bonyolítsd túl a dolgokat! Az ősz lehetőséget ad arra, hogy igazán udvarolj ennek a gyönyörű szépségű lánynak.

Egy valamire azonban figyelj!

Ne játszmázz! Mert ez a nő nem fogja hagyni és… hoppon maradsz. Azt veszed majd észre, hogy te válsz játékszerré. Ha azonban tisztán és őszintén közelítesz hozzá, vele járni egy nagyszerű lesz. Sőt, talán ez lesz a legjobb kapcsolat, a legperzselőbb szerelem, amit eddig valaha átéltél.

Mert, ahogy mondtam: az ősz a tökéletes idő a szerelemre…

(Ludányi Bettina)

Olvasd el ezt is:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *