LOADING

Type to search

Családozom Élem Eszem-iszom Ez+az Inspiráció

Őszi bakancslista szerelmeseknek, avagy 15 randiprogram, amire emlékezni fogsz!

Share

A természet aludni tér, a szerelem pedig felébred – erről szól az ősz. Attól, hogy a nyári napok már tovatűntek, nem kell lemondanunk a forró csókokról és a szenvedélyes randevúkról.

Bebizonyítom!

Összegyűjtöttem 15 olyan randevúprogramot, amely garantáltan feledhetetlenné teszi az őszt mindkettőtök számára.

1. Keressetek egy közeli kertészetet és szedjetek almát. Daraboljátok fel, kenjétek meg vajjal vagy mézzel, hintsétek meg barna cukorral és süssétek meg. Ha szeretitek, tehettek rá egy kis fahéjat vagy szerecsendiót is. Isteni desszert egy összebújós, filmnézős estére.

2. Szerezzetek be két nagy tököt és töltsétek az estét tökfaragással. Ezután jöhet egy ijesztő film, ahol a rágcsálnivaló a tökből kikapart és sütőben megsütött tökmag.

3. Keressetek egy csomó forralt bor receptet és ezek alapján állítsátok össze a saját receptúrátokat.

4. Rakjatok tüzet a kertben és nyársaljatok egyet! Egy finom forró almabor és a nyárson megsütött pillecukor még meghittebbé teszi a randevút.

5. Válasszatok egy olyan erdős helyet, ahol még nem jártatok és tegyetek egy kellemes sétát. Jó ötlet lehet például a Mátra vagy a Bükk, esetleg valamelyik Nemzeti Park.

6. Tegyük fel, hogy újra gyerekek vagytok! Játszatok bújócskát egy parkban – ÉJJEL! Egyszerre hátborzongató és szórakoztató.

7. Menjetek el kempingezni vagy töltsetek el néhány napot egy víkendházban a természet lágy ölén.

8. Tervezzetek meg egy kerékpáros kirándulást! Válasszatok olyan helyet, ahol rengeteg csodálatos látványban lehet részetek – akár itthon, akár külföldön.

9. Lessétek el a gyerekek és a kutyák egyik kedvenc elfoglaltságát. Játszatok egy parkban vagy az udvaron a lehullott falevelekben.

10. Használjátok ki a Halloween közeledtét és viseljetek valamilyen jelmezt a hálószobában.

11. Látogassatok el egy helyi pincészetbe és vegyetek részt egy feledhetetlen borkóstolón.

12. Ősszel is találhattok számos olyan eseményt, amelyre érdemes ellátogatni: koncertek, vacsoraestek, sétáló kóstolók stb. Válasszátok ki a nektek legjobban tetszőt!

13. Már tart az Oktoberfest Münchenben. Ha szerettek utazni, nektek ez lesz a legjobb program.

14. Készítsetek együtt őszi dekorációkat vagy madáretetőt.

15. Keressetek egy gyönyörű helyet és csináljatok közös, őszi témájú fényképeket. Nyomtassatok ki közülük néhányat és tegyétek keretbe. Így, amikor ránéztek, rögtön eszetekbe jut az a kellemes nap.

Olvasd el ezt is:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *