LOADING

Type to search

Ez+az

Ilyen vagy a csillagjegyed alapján, ha rád talál a *szerelem*

Share

Mindenki másként lesz szerelmes, és amikor ez megtörténik másként éljük meg az érzést. Egy kapcsolat, és az érzelmek alakulása azonban árulkodó lehet, főleg a különböző csillagjegyek alapján. Keresd ki a sajátodat, és nézd meg, hogy eltaláltuk-e, hogy milyen vagy, amikor szerelmes vagy!

Kos: március 21-április 19.

Tudod, hogy ha beleszeretsz valakibe, akkor úgy tűnik, hogy nem tudod visszatartani az érzelmeidet vele szemben. De ez nem is baj, mondd el neki, hogy mit érzel. Ha szerelmes vagy, akkor izgatott vagy, főleg amikor körülötted tartózkodik az illető. Azt akarod, hogy minden kalandot együtt éljetek át. Még azokat is, amikre eddig egyedül mondtál igent, hiszen az életed sokkal jobbnak tűnik vele együtt, mintsem nélküle.

Bika: április 20.-május 20.

Onnan tudod, hogy szerelmes vagy, amikor rájössz, hogy teljes mértékben megbízhatsz az illetőben. Semmi sem tud visszatartani attól, hogy távol tartsd magad tőle. Szeretnéd minél jobban megszerezni a másik bizalmát, és biztonságban, otthonosan szeretnéd magad érezni mellette. Még az sem riaszt el, hogy találkozz a közeli hozzátartózóival, családjával és barátaival. Szereted megismerni a másik a családját rögtön, pedig erre még sok idő lenne, de ezt te mégis nagyszerű dolognak érzed, ha szerelmes vagy.

Ikrek: május 21. – június 20.

Abból tudhatod, hogy szerelmes vagy, hogy elkezded meglátni az életben a hosszú távú dolgokat, és nem csak egy ideiglenes helyzetként éled meg a párkapcsolatodat. Azt szeretnéd, ha a másik megértené az érzéseidet, hajlandó vagy megengedni neki, hogy ugyanazt tegye veled. Rájössz, hogy a nehéz időket együtt sokkal könnyebb elviselni, mint egyedül, és az élet úgy izgalmas, ha vele vagy.

Rák: június 21. – július 22.

Onnan tudod, hogy beszerettél a másik emberbe, hogy abbahagyod a tétovázást és kinyílsz előtte. Hagyod, hogy láthassa, hogy ki vagy valójában. Szeretnéd, hogy a másik kényelmesen és nyugodtan érezze magát veled, ezért elkezdesz gondoskodni róla, és elkezded hagyni, hogy ő is ugyanazt tegye. Megpróbálsz vigyázni az igényeidre, ahelyett, hogy küzdenél ellenük a másik érdekében.

Oroszlán: július 23. – augusztus 22.

Onnan tudod, hogy szerelmes vagy, amikor észreveszed, hogy az igényeidet és kívánságaidat magasabbra állítod a másik érdekében, és közben ez nem zavar téged. Csak egy lépést hátrálsz a reflektorfényből, ami lényegében követ téged mindenhová. Te vagy önmagad legnagyobb rajongója, ám most örülsz hogy van valaki, aki részese az életedet körülvevő rivaldafényben.

Szűz: augusztus 23. – szeptember 22.

Amikor szerelmes vagy, nem vagy elragadtatva a „tökéletes” dolgoktól, inkább a jó dolgok foglalkoztatnak. Nem zavar a másik hiányossága, hanem elkezded értékelni a hiányzó dolgokat belőle. Rájössz, hogy az érzelmi távolság, amit eddig tartottál eltűnik, és ez nem zavar annyira, hogy erről gondolkozz.

Mérleg: szeptember 23. – október 22.

Amikor beleszeretsz valakibe, akkor azt akarod, hogy boldogok legyetek, és nem félsz beszélni erről, és gondolataidról. Úgy találod, hogy hajlandó vagy harcolni is, ha erre szükség van. Olyan kapcsolatot keresel, ami elég kényelmes ahhoz, hogy az érzéseidről és a véleményedről beszélhess, még akkor is, ha félsz attól, hogy ez a kapcsolat elején megárthat.

Skorpió: október 23. és november 21.

Amikor szerelmes vagy, akkor hajlandó vagy nyitott és kiszolgáltatott lenni a másikkal szemben. Még olyan dolgokra is képes vagy, amikre előzőleg nem voltál hajlandó. Ahelyett, hogy elrohannál egy vita után, elkezdesz kommuniálni, és fontos számodra, hogy kitaláld, a másiknak mi baja lehet. Szinte elárasztod a másikat a szenvedélyeddel, és ezt kézzelfoghatóvá és valóságossá akarod tenni.

Nyilas: november 22. és december 21.

Onnan tudod, hogy szerelmes vagy, hogy megengeded a másiknak, hogy olyan mélyre nézzen benned, amit te is ritkán mersz megtenni. Ha megenged, hogy lemeztelenedj a másik előtt testileg és lelkileg, akkor készen állsz a szerelemre. Ha szeretnél minél többet a másikkal lenni, és nem érzed ezt kényelmetlen súlynak, akkor az is egy jel, hogy többet érzel már….

Bak: december 22. és január 19.

Akkor tudod, hogy szerelmes vagy, amikor prioritást adsz a másiknak. Ha úgy találod, hogy felolvasztja a szíved a legnagyobb hidegben is az illető, akkor tuti, hogy elvesztél a másikban. Ha nem feszülsz állandóan a problémáidon, hanem felismered, hogy megbízhatsz a másikban, és magadban is, akkor ez a kapcsolat más mint a többi.

Vízöntő: január 20. – február 18.

Tudod, hogy szerelmes vagy, amikor hagyod magad kinyílni, és hagyod, hogy a jelenlegi állapotodban meglásson a másik. Nem akarsz álcát magadon viselni, és nem akarsz titokzatosnak tűnni, és elérhetetlenné válni a másik számára. Rájössz, hogy a másikkal töltött idő, nem ellopja a saját szabadságodat, hanem hozzátesz. Ha nyitott és egyértelmű vagy a másikkal, akkor felismered, hogy csodálatos partnerkapcsolat jöhet létre köztetek.

Halak: február 19-március 20.

Onnan tudod, hogy szerelmes vagy, amikor szinte mesésnek tűnik minden, de mégis elhiszed, hogy ez a valóság. Amikor a lelki társadat felismered, aki hajlandó túlmutatni mindenen, akkor megérkeztél a kapcsolatba. Ha nem hagyod magadnak, hogy állandóan a múltadba révedj, és azokkal foglalkozz, akik előzőleg bántottak téged, hanem megbízol a jelenlegi partneredben, akkor szerelmes vagy. Amikor nem félsz elmondani, hogy mit érzel, mert tudod pontosan, hogy itt akarsz lenni, akkor tuti, hogy szerelmes vagy!f

Ezt olvastad már?


Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *