LOADING

Type to search

Élem Ez+az Főoldal

Ez vár rád a *csillagjegyed* alapján októberben!

Share

Ismét lapoznunk kellett egyet a naptárban, az új hónappal pedig újabb lehetőségek várnak. Azonban csak óvatosan! Októberben érdemes odafigyelned a tetteidre, ha jót akarsz magadnak…

Kos

Ne légy túl impulzív! Ne cselekedj gondolkodás nélkül. Ne hallgass automatikusan a szívedre anélkül, hogy megfigyelnéd, mit súg az eszed. A kockázatvállalás előtt mindenképp gondold át a lehetőségeidet. Pontosan tudd, mik a céljaid, miket szeretnél elérni, így talán nem követsz el olyan hibákat, amiket könnyen elkerülhettél volna.

Bika

Ne engedd, hogy a mérgező emberek visszatérjenek az életedbe. Ne add meg nekik az esélyt, hogy újra bántsanak. Inkább lépj hátra egy lépést, minthogy visszatáncolj egy olyan kapcsolatba, ami egyáltalán nem épít téged.

Ikrek

Ne vesd meg magadat! Ne vedd sorra folyton azokat a dolgokat, amiket utálsz magadban. Ne gondolj arra, hogy csúnya és szerethetetlen vagy, mert ez egyáltalán nem igaz. Megérdemled, hogy tudd: szép vagy! Még akkor is, ha te magad nem így látod…

Rák

Ne told el magadtól az embereket csak azért, mert sérültél a múltban. Ne gondold, hogy mindenki, aki belép a világodba, bántani fog. Ne hagyd, hogy a szíved jéggé váljon!

Oroszlán

Ne gondold, hogy az életed hátralévő része is ugyanolyan kemény lesz, mint a mögötted álló hetek. Ne hagyd, hogy a harag, a csalódás és a szívfájdalom felfaljon. Ne zúdítsd rá a frusztrációdat azokra, akik segíteni próbálnak a nehéz időkben. Ne feledd: jó dolgok várnak!

Szűz

Amellett, hogy szívesen segítesz másoknak, néha neked is lehet szükséged némi segítségre és gondoskodásra. Figyelj oda magadra is! Gyakorold az önszeretetet és fejleszd az önbecsülést.

Mérleg

Ne lustulj el csak azért, mert elhagyott a motivációd. Ne hozakodj elő egymillió kifogással, hogy elhalaszthass egy munkát, amit rég be kellett volna fejezned. Ne váljon szokásoddá a „majd holnap” mentalitás. Találd meg újra a motivációdat és fejlődj!

Skorpió

Ne hasonlítgasd magadat másokhoz. Ne hidd, hogy rossz úton jársz, mert még nem érted el a célodat! Sehol sincs kőbe vésve, hogy egy adott korban mi mindent kellett volna már elérned. Rendben van, ha néha elveszettnek érzed magadat. Az is, ha beletelik egy kis időbe, mire egyről a kettőre lépsz. Ez normális! Ne bántsd magadat miatta!

Nyilas

Ne szorítsd háttérbe magadat, mert másokat próbálsz boldoggá tenni. A kedvesség néha áldás, néha pedig átok. Ha az összes energiádat más embereknek adod, mi marad neked? Egy idő után el fogod veszíteni önmagadat. Boldogtalannak és kiüresedettnek érzed majd az életedet – kivéve, ha elkezdesz végre te lenni a legfontosabb a saját életedben.

Bak

Nem kell mindig erősnek tűnnöd. Nem baj, ha néha sebezhetőnek látszol. Ne tolj el mindenkit, aki törődni próbál veled, hogy megvédd magadat. Sokkal nagyobb boldogság vár rád, ha kitárod a szívedet.

Vízöntő

Ne hagyd, hogy kiégj! Ne dolgozz túl keményen. Néha vehetsz ki szabadnapot, pihenhetsz és szórakozhatsz. Az életednek nem kell csak és kizárólag a karriered körül forognia.

Halak

Ne aggodalmaskodj! Ne koncentrálj folyton arra, hogy mi történhet veled holnap, a munkában, az állásinterjún stb. Ne teremts magadnak rémképeket! Nehéz ugyan, mégis próbálj meg a pillanatnak élni. Értékeld a mát!

Olvasd el ezt is:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *