LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Először meg kell gyógyulnod, hogy újra szeretni tudj…

Share

…különben csak nyalogatni fogod a sebeidet és kuncsorogsz majd a szeretetért, ahelyett, hogy magadból nyernél erőt.

Bárcsak lenne rá mód, hogy helyrehozhassak mindent, amit az emberek összetörtek benned. Bárcsak kitörölhetnék mindenkit, aki belépett az életedbe és lyukad ütött a szíveden… Bárcsak lenne rá mód, hogy visszapörgethessem az időt, és kitörölhessek minden fájdalmas emléket, amely elszomorított.

Bárcsak lenne hatalmam belépni a szívedbe, és visszahozni mindent, ami régen jó volt…

Bárcsak beléphetnék a szívedbe, hogy újra bátorrá tegyem. Bátorrá, hogy ismét képes legyen szeretni – engem. Megtisztítanám és megszabadulnék minden fájdalomtól, minden káosztól.

Bárcsak megmutathatnám neked, milyen az igazi szeretet.

Milyen, amikor szenvedélyes szerelembe esel irántam, én pedig irántad – visszavonhatatlanul.

Amikor csak mi ketten vagyunk…

De sajnos nem tudok belépni a szívedbe.

Megtanultam, hogy senki nem mondhatja meg a másiknak, hogyan kellene éreznie. Megtanultam, hogy bár a lehetőségek ott vannak a szemed előtt, bár ÉN IS ott vagyok, nem kényszeríthetlek semmire.

Még akkor sem avatkozhatok az életedbe, ha tudom, hogy el foglak veszíteni. Ha lenne hatalmam melletted harcolni, akkor sem tehetném, mert ezt a csatát egyedül kell megvívnod.

Ahogy nekem is…

Mert én is gyógyulok…

Még én is dolgozom magamon. Még mindig harcolok a múltammal. A múltunkkal… És még mindig próbálom megtalálni a módját, hogy helyrehozzam azt, amit tönkretettek bennem. Még mindig próbálom meggyógyítani a szívemen ejtett sebeket.

Még mindig bátor vagyok…

Kész bízni.

Kész szeretni.

Néha azt kívánom, bárcsak ne veszíteném el önmagamat. Szeretném, ha az utazás egyszerű lenne, küzdelmek nélkül. Sajnos azonban ez nem lehetséges, és még mindig vannak olyan harcok, amiket megpróbálok túlélni.

De itt vagyok…

…és próbálom összeszedni a lelkem összetört darabkáit.

Próbálom megérteni az utamat. Próbálok óvatos lenni, mert nem vagyok kész rá, hogy újra összetörjék a szívemet. Megtanultam, hogy nem kényszeríthetlek rá a változásra, és magamat sem tudom.

Egy valami azonban biztos: előbb meg kell gyógyítanom magamat ahhoz, hogy újra szeretni tudjak. Mert, ami kettőnk között volt, az mély sebeket hagyott bennem.

Viszont kicsit sem bánom.

Olvasd el ezt is:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *