LOADING

Type to search

Uncategorized

Őszintén szólva, örülök, hogy szakítottunk…

Share

Mert te még mindig a figyelmet keresed és a felületes dolgokat üldözöd. Még mindig úgy gondolod, hogy a hazugság a legjobb módja a dolgok megszerzésének… és arra is alkalmas, hogy elrejtsd mögötte a valódi énedet.

Még mindig úgy gondolod, hogy a magabiztos viselkedésed majd elvonja az emberek figyelmét arról, milyen bizonytalan is vagy valójában…

Ha őszinte akarok lenni, örülök, hogy nem én vagyok az, akit szeretsz. Mert nem tudod, hogyan kell vigyázni egy értékre, óvni azt, amid van. Nem tudod, hogyan kell igazán szeretni valakit. Nem tudod, hogyan kell adni, mert csak az érdekel, te mit kapsz.

Ez az oka annak, hogy a te szereteted inkább a játszmázásra és a manipulációra épül, mint az őszinteségbe és a sebezhetőségre. Számodra a szeretet nem arról szól, hogyan védd meg a szívet, hanem arról, hogyan törd össze.

A kapcsolataidat inkább elpusztítod, mintsem építed…

Mindig úgy próbáltad formálni és alakítani az embereket, ahogy neked jó, és nem foglalkoztál azzal, ők mit akarnak. Ezt tetted velem is… Elvetted a szabadságomat! Sosem hallottad meg, mit mondtam neked. Sosem segítetted a növekedésemet, inkább hátráltattál és akkor rúgtál belém, amikor a legjobban fájt.

Örülök, hogy teljes voltam, mielőtt megismertelek…

…mert sikerült meglátnom, hogy milyen hiányos vagy. Hogy mennyire nem érted, miről szól a szerelem. Hogy mennyire ki van üresedve a lelked, amely olyan, mint egy lyukas edény: sosem lehet megtölteni.

Örülök, hogy nem volt jó a kapcsolatunk!

Mert most végre itt a lehetőség, hogy valaki olyannal találkozzam, akivel egy hullámhosszon vagyok. Valakivel, aki képes felülemelkedni a gyerekes játszmázásokon és a manipuláción. Valakivel, aki megérti, hogy a szerelem mély és szent.

Valakivel, aki tudja, hogy a szerelem csak jobb emberré tehet…

Valakivel, aki egy stabil és szilárd kapcsolatot keres.

Ha őszinte akarok lenni, örülök, hogy nem szerettem beléd. Örülök, hogy megmenthettem a szívemet valaki olyan számára, aki képes igaz szerelemmel és önzetlenül szeretni.

Olvasd el ezt is:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *