LOADING

Type to search

Családozom Élem Fashion Inspiráció Mozizom

10 hollywoodi sztár, akik elárulták, hogy mi a hosszú és boldog házasság titka

Share

Miközben sokszor úgy tűnik, hogy a hollywoodi házasságok nem túl tartósak, a következő embereknek mégis sikerül az, ami sokaknak nem. Szerencsére néhányan elárulták, hogy mi a titka annak, hogy évtizedek óta boldogság házasságban élnek.

1. Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness: Legyen a partnered az első!

https://www.instagram.com/p/BzsaCAtn0Gz/

Wolverine egy ausztrál tévé sorozat, a Correlli forgatásán találkozott először későbbi feleségével és annak ellenére, hogy a nő 13 évvel idősebb volt, hatalmas szerelembe estek. 1996-ban összeházasodtak és azóta 2 gyermekük született. És, hogy mi a titka 23 éve tartó boldog házasságuknak?

Jackman egy interjúban elmondta, hogy mindkettőjük számára a család és a másik az első és mindig, minden körülmények között egymás mellett állnak. A színész ragaszkodását mutatja az is, amikor az egyik Oscar díj átadás után kijelentette, hogy a felesége előtt senki nem teheti be a lábát az öltözőjébe, mert Deborra az első.

2. Alec Baldwin és Hilaria Baldwin: Töltsetek annyi időt együtt, amennyit csak tudtok!

https://www.instagram.com/p/BxYet7gA5oS/

A színész 2011-ben ismerkedett meg a jógaoktató Hilaria Thomas-szal, majd a következő évben már össze is házasodtak. Négy gyermekük született és azóta is boldogságban élnek. Alec Baldwin szerint nagyon fontos, hogy legyen elegendő idejük a másikra és rendszeresen töltsenek tartalmas időt kettesben. A színész egy példát is mondott erre: akárhová is szólítja filmszerepe, a családja mindig elkíséri, mert feleségével egyformán ragaszkodnak ahhoz, hogy mindent megtegyenek a házasságuk érdekében.

3. Tom Hanks és Rita Wilson: Csak akkor házasodjatok össze, ha teljesen biztosak vagytok magatokban!

https://www.instagram.com/p/BwfH_t5nqWs/

A híres pár egy tévésorozat felvétele során találkozott először 1980-ban, de 7 év kellett hozzá, hogy feltegyék az i-re pontot. Közel 32 éve vannak együtt és amikor Tom Hanks-t egy interjúban a házasságáról kérdezték, akkor azt válaszolta, hogy mindig is érezte, hogy jó helyen van. De azt még hozzátette, hogy szerinte azért működik ilyen jól a kapcsolatuk, mert nem kapkodták el a házasságkötést és mire az oltár elé álltak, teljesen biztosak voltak magukban.

4. Will Smith és Jada Pinkett Smith: Ne a kapcsolaton, hanem magadon dolgozz!

https://www.instagram.com/p/B1hJ9a9jD51/

A Kaliforniába jöttem című sorozatban Jada alakította Will Smith barátnőjét és már ekkor összebarátkoztak, majd hamarosan randizni kezdtek. 1997-ben aztán összeházasodtak és immár több, mint 20 éve élnek boldog házasságban. A 2015-ben készült Sérülés című film bemutatóján Smith elmondta, hogy boldogságuk kulcsa abban rejlik, hogy nem a kapcsolatukon dolgoznak, hanem saját magukon, hogy egyre jobbat és többet tudjanak adni magukból a másiknak.

5. Jessica Biel és Justin Timberlake: Az a jó, ha hassonlóak az értékeitek.

https://www.instagram.com/p/B3KzIt4B8h5/

Biel és Timberlake 2007 óta vannak együtt, de csak 2013-ban házasodtak össze és két gyermekük született. Jessica szerint a titok mindössze abban van, hogy mindketten hasonló elveket vallanak, főleg az őszinteség és a lojalitás tekintetében. E mellett igyekeznek ők is minél több időt együtt tölteni és olyan dolgokat csinálni, amely mindkettőjüknek egyformán jó. Persze könnyű helyzetben vannak, mert még az érdeklődési körük is hasonló.

6. Salma Hayek és François-Henri Pinault: Bánj jól a másikkal!

https://www.instagram.com/p/Bt3MNk5F85L/

A mexikói színésznő és a francia üzletember 10 évvel ezelőtt kelt egybe, pedig akkoriban egyik ismerősük sem mert volna fogadni rájuk. Salma szerint a házasságuk attól működik ilyen jól, hogy tisztelik egymást és nagyon sok múlik azon is, ahogyan viselkednek egymással. Nyilván számít a kémia is, ahogy az is, hogy sok tartalmas időt töltenek együtt, például közös utazásokkal és sok nevetéssel.

7. Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar: Legyetek barátok!

https://www.instagram.com/p/Bsv0pfIF6QW/

1997-ben a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című ikonikus horrorfilm forgatásán ismerték meg egymást, de még további 3 év kellett nekik, hogy randizni kezdjenek. Innen már egészen begyorsultak az események, mert 2 év múlva Mexikóban kimondták a boldogító igent. Az azóta eltelt 17 évről Freddie úgy nyilatkozott, hogy boldogságuk titka az, hogy nem ugrottak fejest a a kapcsolatba, hanem előbb barátok lettek, amely egy szilárd alapot teremtett a házasságukhoz.

8. David és Victoria Beckham: Bízz a másik döntéseiben!

https://www.instagram.com/p/Bw-ZknVAVsJ/

A focista és az énekesnő 1997-ben egy Manchester United meccs után ismerkedett meg, majd 2 évvel később egy ír kastélyban házasodtak össze. És azóta már több, mint 20 év eltelt. David szerint nagyon fontos, hogy a házaspárok megbízzanak egymásban, a másik döntéseiben és mindketten azt tegyék, ami a kapcsolatuknak a legjobb.

9. Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick: Ne teregesd ki a szennyest!

https://www.instagram.com/p/BgmUgWDlH9n/

Sarah Jessica Parker sokban különbözik Carrie-től, talán a legjobban abban, hogy több, mint 22 éve boldog házasságban él a szintén színész Matthew Broderick-kel. A színésznő egy alkalommal kifejtette, hogy ők abban hisznek, hogy a problémáikat és a nehézségeiket mindig megtartják maguknak, mert rajtuk kívül senkinek semmi köze hozzá.

10. Paul Newman és Joanne Woodward: Nevessetek együtt sokat!

https://www.instagram.com/p/BzMPzdTHfsn/

53 év. Ennyi ideig éltek boldog házasságban a színész 2008-ban bekövetkezett haláláig. Pedig eleinte nem szikrázott közöttük a levegő, és bizony néhány évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy őrülten szerelmesek legyenek. 1958-ban kötöttek házasságot, amelyről Joanne egy interjúban elmesélte, hogy a humor az , ami sokat számít, és ami igazán fontos az az, hogy meg tudjuk nevetettni a másikat.

Te mennyi ideje élsz boldog házasságban? Nálatok mi a titok? Várjuk a hozzászólásokat…

Forrás

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *