LOADING

Type to search

Ez+az Rácsodálkozom

Te melyik boszorkány vagy a horoszkópod szerint?

Share

Ugye neked is vannak kedvenc boszijaid a filmekből, sorozatokból? Mindannyiunkban ott lapul valamelyik boszorkány, hogy benned melyik él, azt megtudhatod, ha végignézed a horoszkópunkat!

Itt az idő, hogy felszabadítsuk a bennünk élő boszorkányt! Viszont milyen boszik lennénk mi? Olyanok, akik a mágia jó oldalát használják fel az életben, vagy olyanok, akik a sötét mágiával kísérleteznek. Te milyen hatalommal bírnál bosziként? Nézd végig a horoszkópod állatövi jeléhez tartozó híres boszorkányt és máris megtudhatod!

Vízöntő

Az excentrikus hajlandóságod sokszor késztet függetlenségre. Sokszor a szeretteidre is hatsz, miközben természetes és barátságos maradsz. Ha te jutsz valakinek az eszébe, akkor egy seprűs jóságos boszorkánynak lát, aki kalandról kalandra halad az életbe és bárkivel találkozik is, segít neki. Olyan vagy, mint Kiki a híres animében (Kiki – A boszorkányfutár). Ő egy olyan boszorkány, aki bárhová utazik mindenhol jót tesz a világban.

Halak

Sokan úgy gondolják, hogy a képzelet varázslatos műve a te csillagjegyed kedves Halak. És ez nem is áll távol tőled, hiszen művészi hajlandóságod elég jól kiegészíti a fantasztikus ötleteidet. Sokszor menekülsz a valóság elől és saját álomvilágodat hozod létre. Ki más lehetne a te boszorkányod, mint a Harry Potter történetek Lunája, aki különc boszorkányként igazán híres lett? Tedd fel a bohókás szemüveged, és keress te is narglikat a világban, mint Luna!

Kos

Bátorságoddal és elszántságoddal és túlzott optimizmusoddal gyakran félreértenek téged, és kívülről agresszívnek, és temperamentumosnak tűnhetsz. De ez csak azért van mert nem értik meg, hogy mennyi szenvedély van benne, ha egy feladat kerül eléd. De nincs gond ezzel, mert olyan vezető vagy, aki szereti a kihívást, és ez elvezethet téged is Smaragd városba! A te misztikus lelki társad a Nyugati boszorkány lehet.

Bika

A praktikum kiegyensúlyozása érdekében imádod a gyönyörű dolgokat. Megbízható és felelősségteljes embernek tartod magad, de ez nem akadályoz meg abban, hogy időnként kilógj a sorból. Ha boszorkány lennél, akkor valószínűleg néha használnál egy kis varázslatot, még akkor is, ha ezzel tudnád, hogy nem teszel jót magadnak. Olyan vagy, mint a Bewitched sorozat boszorkánya, aki a türelmével addig ügyködött, míg át nem hidalta a mágikus világot az emberi világgal. Te tudod, hogy sokra jutsz a varázslattal, akkor miért ne varázsolnál néha? Nah ugye!

Ikrek

Mivel az életed sokszor inkább rutinos (ami időnként untat is), így inkább elképzeled, hogy folyamatosan új helyzetekhez alkalmazkodsz, és új körülményekhez, még akkor is, ha nem történik semmi sem veled. Persze egy napod sem unalmas, de a dinamikus személyiségednek ez kevéske lehet. Te pont olyan vagy Sabrina Spellmann a híres tiniboszorkány, akik mindig kíváncsi és mindig valami bajba keveredett. Te sem tudod, hogy mit fogsz tenni a következő lépésedben, de azt tudod, hogy nem akarsz eseménytelen életet.

Rák

Életedben az érzelmek uralkodnak főleg. Nem csak a saját érzéseidet, hanem mások érzéseit is próbálod uralni, és megérteni. Ez gyakran vezet ahhoz, hogy érzékenynek látszol. Ha boszorkány lennél, akkor minden bizonnyal Glinda lennél, aki nem csak, hogy odaadná Dorothynak a piros papucsot, hanem még tanácsot is osztanál neki. Persze ne feledd, hogy a tanácsok (és a varázslás) mellett önmagadra is figyelj, mert magadra is kell időt fordítanod.

Oroszlán

Mindenki aki a reflektorfénybe szeretne kerülni, azt szeretné, ha te mutatnád neki meg az utat. Ez azért van, mert te egy igazi előadói személyiség vagy, akinek meleg szíve, és igazi kitartása van ahhoz, hogy részt vegyen egy igazi show-ban. Bízz az emberekben, a tömeg szeretni és csodálni fog téged. Amikor a boszorkány lényed kerül előtérbe, akkor biztos, hogy egy lila csillogós ruhában közlekedsz a seprűdön, így pont olyan vagy, mint Sarah Anderson a Hókusz pókusz című filmből (aki egyébként Sarah Jessica Parker alakított!)

Szűz

Ha az elemző és a szervezett vonásaidat egyesíteni lehetne egy olyan személybe, aki kifejezetten szorgalmas, akkor csak egy boszorkány kerülhet szóba. Ő minden apró részletet észre vesz, és az élet minden területén körültekintően jár el. Igen, te egy igazi Griffendéles boszi vagy, és te testesíted meg Hermione Grangert.

Mérleg

Nagyon csodálatraméltó az a tulajdonságod, hogy mindig törekszel a békére, és az együttérzésre. Mindig hiszel abban, hogy amíg ezek megvannak minden rendben van körülötted. Te olyan vagy mint Marnie a Boszorkányváros című filmből. Ő is mindig hitt abban, hogy a mágikus örömökhöz nem kell sok, csak egy kis szépség, és az, hogy legyen valaki aki megváltoztatja a világot a varázslataival. Jah és Marnie szerint a Halloween is nagyon cool dolog!

Skorpió

A lelked néha olyan fekete, mint az éjszakai égbolt, de szerencsére nincs köze ennek a legsötétebb mágiához. Te csak szeretnéd a boszorkány kultuszt meghonosítani, és a többi eltévedt társadat vezetni az úton ahhoz, hogy ők is varázslatosak legyenek. Csak úgy, mint az American Horror Story sorozat boszija Marie Laveau, aki makacsul ragaszkodik mindenhez és nagyon fel tud dühödni, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azt eltervezte.

Nyilas

Az életedben minden választásodat a szabadság irányítja. A döntéseidet az a vágy uralja, hogy mindig szabad maradj, és senki semmivel ne korlátozzon.  Külsőleg sokan azt gondolják, hogy impulzív személyiség vagy, de te inkább idealistának vallod magad. Olyan vagy, mint Gillian Owens az Átkozott boszorkányokból. Nagyon valószínű, hogy a te szabad szellemed kapcsolódna az övével a mostani világban.

Bak

Erős az önellenőrzési és felelősségvállalási képességed, éppen ezek tesznek jó vezetővé. Ritkán hagyod, hogy az érzelmeidet kihasználják. A legjobbat akkor teszed magaddal, ha a családi, gondoskodó oldaladat domborítod ki. Ez nem csak megvéd téged, de másokat is meg tudsz ezáltal védeni. Olyan vagy mint a Bűbjos boszik sorozat Piperje, aki ügyesen igazgatta a családját és a boszorkány énjét egyszerre, miközben mindenkit megvédett.

Nah te melyik boszi lennél a horoszkópod szerint? Illik hozzád?

Ezt olvastad már?

http://goodstuff.hu/2019/10/22/valassz-egy-seprut-es-kiderul-hogy-milyen-boszorkany-vagy-legbelul/

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *