LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Kipirosodás, szárazság vagy gyulladás ellen már van SOS segítsége a bőrödnek!

Share

Mondjuk is, hogy mi az.

Veled is történt már olyan, hogy a semmiből hirtelen egy gyulladt pattanás jelent meg az arcodon, vagy egy hosszúra nyúlt éjszaka után másnap a tükörbe nézve szürkének, élettelennek, dehidratáltnak láttad arcbőrödet? Esetleg allergiás reakcióid azonnal az arcbőröd érzékeny területein jelennek meg és a gyógyszeres kezelés mellett kiegészítő ápolásra van szükséged? Az arcbőr ilyen vészhelyzeteire fejlesztette ki újgenerációs, innovatív arcápolóját a Natics®.

– A bőrünk a mindennapok során számos igénybevételnek van kitéve, aminek eredményeként a védőrétege megsérülhet, ellenállóképessége gyengülhet. De nem teszünk jót a bőrünknek akkor sem, ha nem távolítjuk el a levegőből lerakódó károsanyagokat, vagy éppen rossz minőségű, vagy bőrtípusunknak nem megfelelő arcápolót használunk – magyarázza Oláh Róbert az organikus arcápolókat gyártó vállalat termékfejlesztési vezetője. Hozzáteszi: az arcbőrön ilyenkor gyulladások, kipirosodások jelennek meg, és gyakran tapasztalhatunk kellemetlen viszkető érzést és hámlást is.

– Az általunk megalkotott Natics® SOS bőrmegújító szérum egy igazi must have arcápoló, amely nem hiányozhat a hölgyek fürdőszobájából. A bőrgyógyászatban is használatos összetevőinek és biotechnológiai újgenerációs hatóanyagainak köszönhetően eredményesen segíti elő a bőr megújulását, miközben csökkenti a gyulladásokat, fokozza a sejtregenerációt és mélyebb rétegeiben is hidratálja az arcbőrt. Ráadásul hatalmas előnye az is, hogy minden bőrtípusra, így hiperérzékeny arcbőrre is használható – húzza alá Oláh Róbert.

Az arcápoló kulcshatóanyaga a Glycoin, a PCHi Fountain Award díjnyetes hatóanyaga. A hétköznapi nyelvben feltámadás virágának esszenciájaként ismert hatóanyag egyedülálló revitalizáló tulajdonságai révén serkenti a sejtfolyamatokat, ezáltal felgyorsítja a bőrmegújulását. Panthenollal és több molekulasúlyú hialuronsavval kiegészülve segíti elő a gyulladások csökkentését, a bőrpír halványodását, az arcbőr mélyebb rétegeinek hidratálását és a barrier réteg regenerálódását. Zink PCA tartalmának köszönhetően nyugtatja az arcbőrt, csökkenti az irritáció tüneteit, segíti a hámosodást, a benne lévő különleges kékmák-olaj pedig fokozza a sejtmegújulást.

– A Natics® innovatív arcápolója eredményes segítséget nyújthat allergiás tünetek enyhítésére a gyógyszeres kezelés mellett, a gyulladt pattanások csökkentésére, a hiperérzékeny arcbőr táplálására, a túlhajszolt életmód miatt dehidratált bőr felfrissítésére, hegesedés felgyorsítására és a rosszminőségű arcápolók okozta bőrsokkok enyhítésére is. Azaz valódi és komplex megoldást kínál a bőr vészhelyzeteire – húzza alá a szakértő.

A szépséged a küldetésünk – A Natics-ról

A Natics Laboratories Kft. magas minőségű klinikai hatékonyságú összetevőket tartalmazó, organikus kozmetikumai immáron négy éve elengedhetetlen szereplője az igényes nők arcápolásának. A több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező termékfejlesztőik folyamatosan azon dolgoznak, hogy a hölgyek természet adta elragadó szépsége a tökéletesen egészséges arcbőrükben is láthatóvá váljon.

A Natics minden bőrproblémára valós megoldást tud nyújtani, legyen szó zsíros vagy éppen száraz arcbőrről, szeplőkről vagy az egyre többeket érintő aknéról.

(Támogatott tartalom)

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *