LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Így kell szeretni egy szorongással élő embert…

Share

A szorongással és félelemmel élő emberek hajlamosak azt feltételezni, hogy mindenki elhagyja őket. Olyannyira, hogy néha ők teszik tönkre a kapcsolatot.

Az igazság azonban az, hogy ők valami olyannal küzdenek, amit nem tudnak az ellenőrzésük alatt tartani. Van bennük egy nagyfokú bizonytalanság, ha párkapcsolatról van szó, és ezt képtelenek kontrollálni. Jól tudják, hogy nehéz velük élni és nem akarnak senkit sem korlátozni az irracionális gondolataikkal és aggodalmaikkal.

Így inkább ők lökik el maguktól a szerelmet…

Ők lökned el téged, mielőtt lehetőséged lenne lelépni…

Ha valaki olyanba vagy szerelmes, aki folyton szorongással küzd, talán nincs könnyű dolgod. De ne feledd: minden megéri, ha valaki olyannal lehetsz együtt, akibe szerelmes vagy. Tedd meg ezeket a dolgokat érte, és a kapcsolatért.

Válaszolj neki…

Valószínűleg észrevetted már, hogy a szorongó ember kínosan gyorsan válaszol. Ez azért van, mert a csend kicsinálja. A szorongók tudják, hogy nem mindenki olyan, mint ők, de segít, ha az emberek megpróbálják megérteni őket.

Ha esetleg nem tudsz beszélni vele, akkor is dobj neki egy üzenetet azzal, hogy később jelentkezel. Ha nem teszed, fejben démonokat fog magának teremteni és ennek sosincs jó vége. Mindez azonban megelőzhető egy kis odafigyeléssel.

Ne haragudj meg rá, ha sokat ír…

Lehet, hogy bekapcsolod a telefonodon a netet és azt veszed észre, hogy négy olvasatlan üzeneted is van tőle. Jusson eszedbe, hogy csak törődik veled. Túlságosan törődik, amiről bár tudja, hogy rossz színben tünteti fel, mégis nehezére esik kontrollálni.

Néha otthon akar majd maradni…

Vagy az utolsó pillanatban mondja le a találkozót, vagy egyszerűen lefagy, amikor indulnátok. Egy szorongó embernek ugyanis a partik, ahol nem ismernek senkit, a következőképp zajlanak: vagy csendben elvannak, ami kínos, vagy vodkával enyhítik az aggodalmukat. Egyik sem egy boldog forgatókönyv.

Azt hiszed, hogy nem bízik benned, pedig csak fél…

Ha azt mondod, hogy ex vagy csak egy barát, akkor rögtön a megcsalásra gondol. Nem arról van szó, hogy nem bízik benned vagy a kapcsolatotokban, egyszerűen mindig a legrosszabbra gondol, ami miatt utálja is magát.

Rossz alvó…

Függetlenül attól, hogy elalszik, hajnalban valószínűleg fel fog ébredni és ébren fekszik tovább. Ilyenkor csak tartsd közel magadhoz, öleld át, és a kényelemnek köszönhetően hamarosan vissza fog tudni aludni.

Ha megbízik benned, hihetetlenül fog szeretni…

Valami, amiben egy szorongó jó, az a szerelem. Képes megmutatni, mennyire imád és értékel téged. Eltarthat egy ideig, míg megbízik benned, de ha megtörténik, egyszerűen beléd habarodik és megtölt szerelemmel.

Olvasd el ezt is:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *