LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Miért azok a nők a legboldogabbak, akik sokáig vannak egyedül?

Share

Az intelligens nő távolságtartó egy randevún. Inkább vár a megfelelő személyre, minthogy a társadalmi nyomás miatt kössön ki egy kapcsolatban. Nem siet el semmit. Mert egyedül is jól érzi magát.

A társadalom a szinglilétet a szomorúsággal és a magánnyal azonosítja, pedig egyáltalán nem erről van szó. Valójában azok a nők, akiknek nincs kötelező-kapcsolatuk, sokkal boldogabbak, mint elkötelezett társaik.

Ennek számos oka van…

Az egyik, hogy több idejük van magukra. A kapcsolatban élő nők ugyanis gyakran panaszkodnak, hogy nincs lehetőségük énidőre. Mindig a párjukkal foglalkoznak vagy a gyerekek miatt aggódnak. Ha azonban egyedülálló vagy, akkor a világ minden ideje a tiéd.

Elmehetsz manikűröztetni… Befizethetsz egy vacsoraestre vagy egy mozira… Koncertekre járhatsz…

Te vagy felelős a saját életedért, a szabadidődért!

Egy szingli nőn nincs nyomás. Nem kell egy kapcsolat elvárásainak megfelelni. Nem kell észben tartani a párja születésnapját, nem kell ajándékért rohannia, nem kell mindig a legjobb oldalát mutatnia, főznie és mosnia rá – a lista végtelen.

Egy kapcsolat fenntartása sok munka. És időnként bizony vannak nehézségek.

A harmadik ok, hogy egy szingli nőnek van ideje a karrierjére összpontosítani és felfedezni, mit akar az élettől. Nem úgy, mint a kapcsolatban élő nők, akik gyakran feladják az álmaikat és a céljaikat. Megpróbálnak mindenkit boldoggá tenni maguk körül és így feláldozzák a saját boldogságukat.

Másrészt az egyedülálló nők gondtalanok…

Ambiciózusok…

Képesek a céljaikra összpontosítani…

Ráadásul nem foglalkoznak a környezetükkel. Ennek az az oka, hogy ha valaki hosszú ideig független, rájön, hogy egyetlen ember ítélheti meg őt: saját maga. Egy szingli nő hisz magában és nem törődik azzal, mit mondanak mások.

Viszont mivel nincs párkapcsolata, több időt tud a barátaival vagy a családdal tölteni. A minőségi időnek köszönhetően elmélyül a kötődés, amitől még boldogabb lesz. Ugyanakkor egy szingli nő szívesen járja a világot és tapasztal meg olyan dolgokat, amiket sosem tudott volna egy kapcsolatban.

Mivel boldog, kevesebbet aggódik…

És bármire képes…

Természetesen nem mondjuk azt, hogy aki kapcsolatban él nem élheti át ugyanúgy ezt a szabadságot… Sőt! Egy valódi, egyenlő kapcsolatban nagyon is… Ezt azonban ha kell, ki kell várni, és sokat kell dolgozni rajta.

Ha viszont régóta szingli vagy, használd ki! Tanulj, töltődj és ismerd meg magad minél jobban!

Aki régóta él egyedül egyáltalán nem biztos, hogy magányos…

Olvasd el ezt is:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *