LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Talán az utad most arról szól, hogy *egyedül* kell lenned …

Share

Tudod, néha kell az egyedüllét… Mert nem minden a szerelemről szól. Ideje lenne egy kicsit elcsendesedned és magadba nézned.

Talán ez az időszak most az egyedüllétről szól és talán kihívások elé állít majd. De csak azért, hogy végre azzal a gondolattal ébredj fel reggelente, hogy minden rendben.

Hogy reményt találj az ürességben.

Reményt a csöndben…

Ez az időszak megmutatja, hogyan törődj magaddal és hogy bizony számíthatsz arra a személyre, akivé az utad során váltál.

Talán eljött a felszabadulás ideje…

A kihívások ideje…

Ennek köszönhetően a lelked erősebbé válik.

A lelked megújul.

Mert hiába az akadály, ki fogsz állni mindazért, amit szeretsz, amivel törődsz és amiben hiszel. Közben pedig rá fogsz jönni, hogy a sebezhetőségben is van valami jó. Azzá az emberré válsz, aki még akkor is gyengéd, aki még akkor is törődik, ha a világ körülötte nem teszi ezt meg.

Talán most kapsz egy második esélyt is… Bízz a lelkedben!

És bocsátsd meg magadnak, hogy olyannak adtad oda a lelked, olyannak tártad ki a szíved, aki nem értékelte. Aki bántotta. Aki fájdalmat okozott neki.

Ez az időszak arról szól, hogy emlékeztesd magad az élet szépségeire.

Talán épp most van arra lehetőséged, hogy felfedezd azokat a helyeket, amelyek érzéseket váltanak ki belőled; azokat a dalokat, amelyek a szívedhez szólnak; azokat az embereket, akik úgy szeretnek, ahogy vagy – és nem próbálnak megváltoztatni.

Talán most esélyt kapsz, hogy újra boldog lehess…

Hogy a lehető legtermészetesebb módon fejezhesd ki önmagadat…

A való énedet…

Csak hagyd, hogy a szavak gondolkodás nélkül törjenek fel belőled. Engedd meg a nevetést és engedd meg a könnyeket.

Talán ez az az időszak, amikor a kihívásoknak köszönhetően rájössz majd: te vagy önmagad megmentője. Saját magad biztonságos kikötője.

Talán azok az emberek is eszedbe jutnak, akik elhagytak.

De ebben is volt valami jó…,

…hiszen ide vezettek.

Vissza önmagadhoz!

És itt egyedül is rendben vagy. Itt össze tudod szedni magadat. Itt meg tudod javítani és vissza tudod szerzni a lelked azon darabjait, amelyeket elvettek tőled.

Itt gyengédebb és megértőbb vagy a lelkeddel.

Ugyanazt a szeretetet, amit eddig másoknak adtál, most magadra fordítod.

Itt nem sietteted a szíved gyógyulását és nem is mástól várod el. Mert rájöttél, hogy bár ez az időszak kihívások elé állított, te vagy önmagad számára a biztos menedék.

(Ludányi Bettina)

Olvasd el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *