LOADING

Type to search

Karácsony Rácsodálkozom

Ezek a napraforgós karácsonyfák lesznek az idei karácsonyi szezon kedvencei

Share

Meglepőek? Igen! Giccsesek? Talán? Nyári hangulatúak? Nagyon igen! Viszont ezeket a napraforgós karácsonyfákat a téli szezonban állítják fel, és mégis az emberek kedvencei. Mutatjuk őket!

Előbukkanó élénk sárga virágok a karácsonyfa zöldjéből… Ez olyan, mintha a nyári emlékekkel töltöttük volna meg a karácsonyfánkat – mesélik azok, akik a napraforgós karácsonyfa trend rajongói. Viszont a téli és a nyári tárgyak kereszteződéséből valami olyasmi jött létre, ami csodálatosan működik együtt. Az Instagramot már elárasztották a napraforgófák, és az emberek nagy része rögtön beszívecskézi ezeket a különleges alkotásokat.

A trendet egyébként egy Aliyah nevű lány indította el, aki igazi napraforgó rajongó. Természetes művirágokat használ a fáknál, hiszen az igazi virágok hamar elszáradnának a fán. A többi dísz nem fontos, hogy nyári legyen, de a virágok nem maradhatnak le.

https://www.instagram.com/p/B4aoTOeg4L7/

Most elhoztuk neked a legtrendibb fákat, a cikk végén pedig kommentben fejtsd ki, hogy te hogy látod ezt a stílust: trendik a napraforgó fák vagy inkább a ciki kategória?

https://www.instagram.com/p/Bq5SIJCB8cu

https://www.instagram.com/p/BqhfsnhBmQy/
https://www.instagram.com/p/BdI2yUNjjRH

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *