LOADING

Type to search

Ajánlom Ez+az Karácsony Kipróbáltuk Szépítkezem

Hygge és kuckózás? Igen! 5 dolgot mutatunk, amivel élvezni fogod az esős napokat…

Share

Az ősz eddig nagyon kegyes volt hozzánk időjárás szempontjából, a novemberrel viszont végérvényesen beköszöntött a hideg, a korai sötétedés, a fűtésszezon és a fűszeres forró italok ideje.

Nyugodt szívvel összegömbölyödhetünk hát egy puha takaró alatt, kézbe vehetünk egy jó könyvet, vagy elindíthatunk egy filmet, a lényeg, hogy végre van egy kis időnk kikapcsolódni, hiszen a kerti munkák egy időre véget értek, miénk a ház. Hoztunk is nektek egy-két tippet, mivel érhetitek el a tökéletes hyggie- feelinget!

Herbarting kávés tusfürdő

Ha már a forró italoknál tartunk, érdemes kipróbálni egy kávés tusfürdőt, ami lágyan radírozza a bőrt és finom illattal vesz körbe a zuhanyzás idejére. És mért ne választanánk egy ilyen csodát magyar gyártótól?

Avon Aromatherapy testápoló

Ősszel-télen fokozattan figyelnünk kell a hidratálásra, hiszen a hidegben könnyen kiszárad a bőr, ilyenkor pedig sokkal jobban esnek a nyugtató, mint a frissítő, élénkítő testápoló szerek. Kellemes illatával, az illóolajok ellazító hatásával és krémes textúrájával szuper lezárása egy hosszú napnak.

Hidasi Judit – 99 gondolat a szeretetről

Van, aki romantikus regényeket olvas a kandalló tüze mellett, van, aki egy pohár bor mellett izgalmas krimit lapozgat, de ha ki akarjátok maxolni az énidő fogalmát, vegyétek kézbe Hidasi Judit főszerkesztőnk legújabb önsegítő könyvét, amely 99 felemelő gondolatot tartalmaz a szeretetről, az elfogadásról, a boldogságról és gyógyítsátok egy kicsit a lelketeket.

Aurora Candle Company Sütőtökös pite illatgyertya

Egy finom illatú gyertya nélkül nem lehet teljes a relaxáció, az édes-fűszeres sütőtöknél pedig aligha létezik ősziesebb aroma. Az Aurora gyertyák ráadásul 100 %-ban természetes alapanyagokból készülnek és akár 50 %-kal tovább égnek, mint a hagyományos parafingyertyák.

Csipkelengye Karácsonyi hóesés díszpárnahuzat

Egy kényelmes párna elengedhetetlen a kuckózáshoz, válasszatok most már egy ünnepi hangulatú, karácsony mintás darabot!

Lepd meg magad valamivel, ami mosolyt csal az arcodra!

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *