LOADING

Type to search

Élem Ez+az Inspiráció

Ez az az érzés, amellyel újra és újra meg kell küzdened – legalábbis a *csillagjegyed* szerint

Share

Mindannyiunk életében vannak visszatérő dolgok, amelyekkel újra és újra szembesít az élet, amíg nem változtatunk rajtuk. Pedig sokkal egyszerűbb lenne az élet, ha leküzdenénk ezeket az állandóan feltörő érzéseket. Most megnézheted, hogy a csillagjegyed alapján, mi az, amelyen talán érdemes lenne változtatni.

Kos

A dühöd. Meg kell tanulnod, hogyan tudod magad megnyugtatni amikor mérges vagy ahelyett, hogy őrjöngsz és szanaszét dobálsz mindent.

Bika

A magányosság. Meg kell tanulnod, hogyan élvezd a saját társaságodat ahelyett, hogy az exednek üzengetsz vagy bárki másnak, csak foglalkozzon már veled valaki.

Ikrek

A szomorúság. Meg kellene tanulnod, hogyan tudsz megbirkózni a benned újra és újra feltörő szomorúsággal ahelyett, hogy hetekig csak lézengsz otthon azon emésztve magad, hogy az egész világ összeesküdött ellened.

Rák

A bűntudat. Meg kell tanulnod, hogy a világ nem körülötted forog ahelyett, hogy rögtön azt gondolod, ha valami rosszul sült el, hogy az megint a te hibád.

Oroszlán

A féltékenység. Meg kell tanulnod, hogyan viselkedj támogatóan a körülötted élő emberekkel ahelyett, hogy irigykedsz, ha valaki megkapja, amit szeretett volna.

Szűz

A boldogságod. Meg kell tanulnod, hogyan élvezd ki a legjobb pillanatokat ahelyett, hogy egyfolytában arra számítasz, hogy nem sokára valami rossz következik.

Mérleg

A félelmed. Meg kell tanulnod kockázatot vállalni ahelyett, hogy elbújsz a komforzónádban, ahol biztonságban érzed magad.

Skorpió

A szerencsétlenség érzése. Meg kell tanulnod együtt élni a veszteségekkel ahelyett, hogy bezárkózol magadba a későbbi sérülések elkerülése végett.

Nyilas

Az izgalom. Meg kell tanulnod türelemesnek lenni, ahelyett, hogy túl gyorsan belevetnéd magad mindenbe.

Bak

A frusztráció. Meg kell tanulnod elfogadni a saját tapasztalanságodat, ahelyett hogy feladod, ha valami másodjára sem sikerül.

Vízöntő

A szívfájdalmak. Ahelyett, hogy hirtelen felindulásban úgy döntesz, sokkal jobb lesz neked egyedül, inkább meg kellene tanulnod, hogyan tudod kezelni az elutasítást.

Halak

A csalódottság. Meg kell tanulnod rugalmasnak lenni ahelyett, hogy mindig kiakadsz, amikor nem a terveid szerint alakul valami.

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *