LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

15 *fontos* tanács a párkapcsolatokról, ami megóvhat a fájdalomtól …

Share

Egy mondat – néha csak ennyi kell ahhoz, hogy felnyíljon a szemed. Olvasd végig ezeket a gondolatébresztő sorokat és nézz mélyen magadba. Mit érzel most?

1. Senkit nem tudsz meggyőzni erővel, hogy szeressen.

2. Ha meghasadt a szíved, akkor csak két dolog gyógyíthatja meg: az idő és a távolság attól a személytől, aki megbántott.

3. Ne tegyél meg mindent senkiért, ha ők sem figyelnek arra, te mit szeretnél, te mire vágysz, érted mit tehetnek. Ismerd az érdemeidet!

4. Ha a pasi érdektelennek tűnik, tényleg az.

5. Ha valaki veled akar lenni, akkor keresni fogja a megfelelő időt és alkalmat.

6. Ne gondold, hogy megmentheted az embereket vagy jobbá teheted őket. Ha ők nem akarják, akkor végképp nem fog menni.

7. Jobb egyedül lenni, mint egy rossz kapcsolatban. Nehéz elhagyni valakit, ugyanakkor, ha azt érzed, hogy csak lehúz, hogy nincs kedved találkozni vele, nem élvezed az együtt töltött időt, nem akarsz vele lenni, jobb, ha inkább elengeded. Annak ellenéri is, hogy valószínűleg egy ideig egyedül fogod érezni magadat.

8. Ne félj a szingliléttől! Meg kell tanulnod egyedül is boldognak lenni, mielőtt megpróbálod megtalálni azt, aki majd boldoggá tesz.

9. Nem érdekeljen, mennyire aranyos vagy mennyi pénze van… Ha tapasztalod az őrületet, a birtoklást, a visszaélést vagy az alkohol után sóvárgást, fuss! Ne pazarold arra az értékes idődet, hogy arra vársz, hogy megváltozzon – mert nem fog!

10. Add önmagad minden randin. Ha valakinek nem szimpatikus a természetes viselkedésed, akkor nem ő a megfelelő számodra. Ne fókuszálj arra, hogy tökéletes barátnőjelölt legyél. Ne próbálj meg olyan barátnő(jelölt) lenni, akinek szerinted lenned kellene. Egyszerűen légy önmagad és találj valakit, aki ezért szeret!

11. Ha akarsz valamit, ne csak ülj tétlenül és várd a csodát, hanem szerezd meg!

12. Ha valaki megmutatja neked, milyen valójában, bízz benne.

13. Ha nem bánik veled jól az első randevún, akkor ez a hozzáállás a későbbiekben sem fog változni.

14. Ha valaki nem akar téged, hagyd elsétálni. Ne kapaszkodj belé, ne próbáld megváltoztatni, ne próbáld megmutatni, milyen csodálatos is vagy. Tartsd meg a méltóságodat és fordítsd az energiáidat valaki másra.

15. Senki sem tud olvasni a fejedben. Mindig mondd el, mit gondolsz!

Olvasd el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *