LOADING

Type to search

Ajánlom Eszem-iszom Ez+az Karácsony Rácsodálkozom

A környezetbarát tisztítószereké a jövő – takaríts te is öko módon!

Share

Az ECOVER a világ egyik legnagyobb öko tisztítószer- és mosószergyártója. Segítségükkel bevihetjük a háztartásunkba a természetes hatóanyagokat és félrethetjük a vegyi anyagokat, veszélyes kemikáliákat.

A márkának sikerült olyan natúr alternatívákat találnia, amelyekkel helyettesíthetjük, sőt, száműzhetjük a mindennapjainkból a hagyományos tisztítószereket.

Már a csomagolás is sokat ígér, ugyanis a folyékony mosogatószer áttetsző flakonja 50 %-ban az óceánokba került újrahasznosított műanyagból , és 50%-ban újrahasznosítható háztartási és egyéb műanyagból készült, ami jóval környezetbarátabb megoldás, mintha hagyományos termelés útján került volna forgalomba a termék.

Az Ecover nevéhez fűződik az 14001 ISO szabvány bevezetése is. (Ezen ISO szabvány szerint a környezetközpontú irányítási rendszer célja, hogy ellenőrzés alatt tartsák a környezetterhelést, megelőzzük a környezetszennyezést és a cég igazi zöld vállalatként működjön.)A környezetvédelemért végzett munka miatt az Ecover jó néhány elismerésben részesült, talán a legkiemelkedőbb az ENSZ környezeti díja, amit 1993 nyarán nyert el. (A szóban forgó díj az UNEP – Egyesült Nemzetek Környezete Program – „A Föld 500 legnagyobb környezetvédője” cím.) forrás: ecoverwebáruház.hu

Alapbetően koncentrátumokról beszélünk, így például a tengeri moszatot és narancsot tartalmazó mosogatószerből is elég néhány csepp egy teljes adag koszos edény elmosásához. Hatékonyságát tekintve sem marad el a hagyományos szerekhez képest, könnyedén megbirkózik a zsíros, rászáradt foltokkal, a mosogatás alatt érződő könnyed, természetes illat pedig nagyon kellemes, egészen új élmény így elvégezni a kötelező házimunkát.

Nem mellesleg, az Ecover tökéletes példa arra, hogy ha rászánjuk az időt és böngészünk a lehetőségek közt, szépen lassan haladva jó néhány berögzült szokásonkon változtatni tudunk, több területen is kisebb ökológiai lábnyomot tudunk hagyni, ha apránként környezetbarát megoldásokra állunk át az életünkmódunkban.

Ha ti is szeretnétek ökobaráttá tenni a háztartásotokat és zölden szeretnétek takarítani, válogassatok az Ecover termékek közt!

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *