LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Leteszteltük. Minden jó benne van ebben a téli testápoló krémben!

Share

Amint hidegebbre fordul az időjárás, elkezdünk rétegesen öltözködni, felvesszük a puha sálakat és a bolyhos sapkákat, valamint sűrűbben használunk ajakápolót és mindig van nálunk kézkrém a kiszáradt/kifújt kezek gyógyítására.

Úgy gondoljuk, csak azokat a területeket kell óvnunk, amelyek ki vannak téve a környezeti hatásoknak. De mi van azokkal a testrészeinkkel, amelyekről azt hisszük, a kötött pulóver és bélelt nadrág megóvja őket?

Elárulom: a bőröd minden pontján jobban igényli a hidratálást télen, nem csak azokon a bizonyos részeken, amelyeket ér a hideg levegő. Legkésőbb novembertől érdemes egy kis időre eltenni a könnyű testápolókat és beszerezni egy hatóanyagokban gazdag krémet, ami biztosan elvégzi a feladatát.

Sokan az ünnepek közeledtével is inkább a citrusos, friss illatokat részesítik előnyben a melengető, fűszeres aromákkal szemben, illetve télen is szívesebben nyúlnak olyan testápoló szerekhez, amelyek nagyon gyorsan beszívódnak és nem hagynak zsíros érzetet maguk után. Nekik ajánlom a tökéletes alternatívát a Brilla Grapefruit natúr testápoló krém személyében, ami pontosan megfelel a fent említett elvárásoknak.

Sőt, azokon felül az aloe vera gélnek és az avokádó olajnak köszönhetően még az irritált bőrt is gyógyítja – kezeket fel, kit dörzsölt már ki egy pihe-puhának tűnő kötött pulóver? (velem már néhányszor megesett)

Ki az, akinek egy fárasztó, készülődéssel, rohangálással teli nap után nincs energiája kivárni, amíg egy nehéz krém nyomtalanul eltűnik, hogy végre bedőlhessen az ágyba? (jelen)

És ki az, aki parabénekkel teli mesterséges kencék helyett inkább minimalista natúr kozmetikumokkal szeretné elérni a megfelelő hidratálást? (mindenki, jól ha jól gondolom)

Szóval, ha télen is biztosra akarsz menni, egy olyan természetes alapanyagokat tartalmazó krémet szeretnél magadnál tudni, amiben bízhatsz és nem vagy híve a hagyományos ünnepi illatoknak, válassz egyet a Brilla testápoló krémek közül!

Például ITT!

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *