LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

A barátnak, aki úgyis mellettem van, hogy nem része a mindennapjaimnak …

Share

Sok mindenért tartozom köszönettel a barátnőmnek, aki sosem hagyott el. De leginkább azért vagyok hálás, hogy létezik és ismerhetem.

Köszönöm, hogy az életem része vagy még akkor is, ha kilométerekre sodort tőled a sors. A távolság ellenére is magam mellett érezlek.

Köszönöm, hogy mindig felemeltél és életet leheltél belém, amikor magam alatt voltam. Még akkor is, ha ehhez csak a videóhívás és egy gyenge internetkapcsolat állt a rendelkezésedre.

Köszönöm, hogy ugyanaz a jó öreg barát vagy, mint akivel felnőttem, még akkor is, ha már megházasodtál és gyermekeid vannak.

Köszönöm, hogy a távolság és az idő minden akadálya ellenére, amikor találkozunk, megállapítjuk, hogy semmi sem változott közöttünk.

Köszönöm, hogy olyan barátságot adtál nekem, amely velem él és hal…

Köszönöm a legjobb találkozásokat…

Köszönöm az együtt töltött pillanatokat és a meleg üdvözléseket…

Köszönöm, hogy akkor is hiszel bennem, amikor nem érted, mit csinálok. Köszönöm, hogy akkor is vigyázol rám és törődsz velem, amikor kiálhatatlan vagyok.

Köszönöm, hogy továbbra is partnerem vagy az őrültségekben és a kalandokban. Köszönöm, hogy szeretsz, bármennyire változtattak is meg az évek.

Köszönöm, hogy megengedted a változást…Hogy megengedted a növekedést…

Köszönök mindent, amit eddig tettél és amit még mindig teszel értem. De mindennél jobban köszönöm, hogy biztonságban érzem magam, mert tudom, bárhová visz is az élet, mindig visszatérhetek hozzád. Mindig megtalálhatom az otthont benned.

Köszönöm, hogy nem hagytad, hogy az idő és a távolság határozza meg a barátságunkat. Köszönöm, hogy megbocsátottál nekem minden olyan alkalmat, amikor nem voltam melletted. Amikor nem voltam ott.

Köszönöm, hogy megmentettél a nehézségektől…

Az akadályoktól…

Az önpusztító nappaloktól és éjszakáktól…

Köszönöm, hogy segítettél megtalálni az utat, amikor eltévedtem. És köszönöm, hogy te akkor is ajtót nyitottál, amikor mindenki más bezárta előttem.

Egyszerűen köszönöm…

Olvad el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *