LOADING

Type to search

Ajánlom Karácsony Kipróbáltuk Szépítkezem

Mini megmentő: *EZ* a krémes dezodor az új legjobb barátod!

Share

Natúr, környezetbarát, bőrbarát, magyar termék. Kell ennél több?

A dezodor egy olyan kozmetikum, amelyet télen-nyáron szükséges használni, már nem is vesszük észre, mennyire beleépült a mindennapjainkba. Találkozók, események, munkába menet előtt, szabadidős tevékenységek, edzés után, egy jó izzadásgátló deónak mindig kéznél kell lennie. Mi most mutatunk egy sokkal praktikusabb, táska – és környezetbarátabb verziót a megszokott golyós és a spray változathoz képest!

Bizony, egyre népszerűbbek a pici üvegtégelyben megbújó, krém állagú natúr dezodorok, amelyek első pillantásra leginkább talán ajakbalzsamhoz hasonlítanak.

Kedveltségük pedig abszolút érthető: nincs felesleges műanyagpazarlás a csomagolásukat tekintve, kis helyen is elférnek, így bármelyik táskánkban magunkkal tudjuk vinni, egy nyilvános illemhelyen, vagy egy étterem mosdójában is feltűnésmentesen fel tudjuk magunkat frissíteni vele, nem utolsósorban pedig természetes összetevőkkel védekezünk a kellemetlen izzadságfoltok ellen, alumíniumról szó sincs.

A Vera Natura citromfű és teafa krémes dezodor például egy abszolút uniszex illat, amit akár a párunk is kölcsön vehet. Tömör, viasszerű állaga kézmelegre olvad, néhány ujjbegyni mennyiség bőven elég belőle, így pici méretéhez képest sokáig kiszolgál bennünket, ráadásul a stiftes, vagy golyós kiszerelésekkel ellentétben a krémdeo nem hagy foltot a ruhán sem, így bármilyen kényes anyagot is viselünk, bízhatunk benne, hogy nem fog meglátszódni rajta a dezodor használata.

A citromfű és a teafa fertőtlenítő, antibakteriális hatású, így a frissítő, természetes illat mellett a védelem is garantált, a különböző növényi vajaknak köszönhetően pedig még hidratálja is a bőrt, az alapvetően tömör állag kézzel való érintkezésre történe olvadása pedig a kakaóvajnak köszönhető, ami szintén híres ápoló hatásáról. Csupa természetes összetevő, amely hatékonyan végzi a dolgát.

Próbáljátok ki ti is az új trendet, dobjatok be egy krémdeót a táskátokba!

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *