LOADING

Type to search

Ez+az Karácsony Kipróbáltuk Szépítkezem

Íme egy kozmetikumcsalád, amit bátran megvehetsz a férfinak, aki fontos neked!

Share

A férfiaknak iszonyatosan nehéz ajándékot venni. Az újdonságoknak általában nem örülnek, rengeteg dologtól idegenkednek… Ha viszont te már unod az elcsépelt, tömeggyártással készített dezodor-neszeszer kombinációkat, ha a borotválkozási szettek is hegyekben állnak otthon, de mégis szeretnél valamilyen hasznos kozmetikumot ajándékozni a párodnak, amiről tudod, hogy minden nap szívesen fogja használni, állíts össze egy csomagot magyar kézműves, natúr tusfürdőkből!

Egész pontosan az African Spa termékeit ajánljuk, ugyanis a szakállápoló termékek mellett változatos, természetes alapanyagokból készült tusfürdőket is készítenek (egyébként kézzel).

A kínálat pedig egyre bővül, a férfias, maszkulin illatok mellett már frissítő, mentolos verziót is választhattok, érzékeny, irritált bőrre pedig a legújabb, illatanyagmentes változatot ajánljuk.

A tusfürdők 250 ml-es, kiöntős, afrikai hangulatú flakonban érkeznek, amelyek nagyon praktikusak, biztonságosan záródnak, így nem csak otthoni használatra javasoljuk, életetek párja az edzésekre, vagy adott esetben a munkahelyére is elviheti magával.

Ugye milyen szépek?

Az enyém már idejekorán megkapta a saját példányait, nagy örömmel használatba is vette, és kimondottan tusfürdőmániás létére elismeréssel nyilatkozott az African Spa darabokról: imádja a mentolos illatot, tetszik a textúrája, elegendő habot képez, de az illatanyagmentes változattal is szívesen zuhanyzik, ha például mesterszakácsként időről-időre megelégeli a tömény szagokat, amelyek egész nap körülvették a konyhában – nekem pedig többé már nem azon gondolkodnom, melyik márkától szerezzem be a tusfürdőit.

Nálunk már bizonyított, nézz körül te is az African Spa webshopban, az 5 elérhető változat között biztosan megtalálod a párod kedvenc illatát!

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *