LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Minden szeretet, amit adtál, vissza fog térni hozzád, csak higgy benne!

Share

Sokszor nehéz szeretni. A fájdalom miatt. A szenvedés miatt. Azok miatt a pillanatok miatt, amikor hiába vártad, nem hívott fel. De hidd el, az élet mindenért kárpótol majd!

Még mindig hiszem, hogy minden elküldött üzenet, amelyet nem olvastak el, nem nyitottak meg és egyszerűen figyelmen kívül hagytak, kedves szavak és szívet melengető tettek formájában fog visszatérni hozzád.

Oly módon, hogy tudd, minden szó valódi…

Minden érzelem igaz…

És a hazugságok nem többek, mint a letűnt idők kísértetei, amelyek visszajárnak ugyan, de már nem árthatnak neked. Már nem kell aggódnod miattuk.

Hiszem, hogy minden éjszakát, amikor a hívására vártál, de ő nem jelentkezett, felváltják az órákig tartó beszélgetések valakivel, aki nem akarja majd letenni.

Nem neked kell feltenned az összes kérdést azért, hogy ne váljon kínossá a beszélgetés. Nem te leszel az egyetlen, aki széles mosollyal az arcán alszik el. Nem kell azon aggódnod, mikor hív újra, mert amint kinyitod a szemedet, a telefon ismét csörög.

Hiszem, hogy csodás randevúk várnak rád…

Nem kell többé egyedül vacsoráznod…

Te leszel a legjobb társaság, egy varázslatos férfi mellett, egy jó hangulatú étteremben. Addig fogtok egymás tekintetébe merülve beszélgetni, amíg végül rátok nem zárják az ajtót. Olyan randevú lesz ez, amely elfeledteti veled az összes alkalmat, amikor egyedül kellett vacsoráznod.

Amikor csak bámultál ki az ablakon…,

…és azon gondolkodtál, miért nem vagy elég jó.

Hiszem, hogy találkozni fogsz valakivel, aki mellett értékesnek érzed majd magadat. Valakivel, aki időt szán rád. Valakivel, akinek sosem elég belőled. Valakivel, aki már a következő randevúkat tervezi, miközben még mindig ott ültök egymással szemben, kézenfogva.

Hiszem, hogy jön majd valaki, aki kitörli az emlékezetedből azokat az éveket, amikor félreértettnek, szerethetetlennek és nem kívánatos személynek érezted magadat. Ő képes lesz megérteni, milyen ember is vagy te, és nem gondolja azt, hogy az érzésed egyszerűen túl sok.

Ő nem fog szégyellni, mert mélyérzésű, érzékeny és reménytelenül romantikus vagy. Nem fog változásra kényszeríteni vagy viccet csinálni belőled.

Még mindig hiszek abban, hogy az összes könnyed, amelyet a múltban ejtettél, mert összetörték a szívedet, egyszerűen elpárolog. Hiszem, hogy olyan szerelmet fogsz találni, amelyre sosem számítottál.

Megleled a boldogságot.

A békét.

A biztonságot.

Ez minden csalódásért, minden szívfájdalomért kárpótolni fog. Mert ez a szerelem meghaladja minden elvárásodat. Ezért a szerelemért hálás leszel. Hatására folyton azon gondolkodsz majd: biztosan megérdemlem?

Igen, megérdemled!

Mert az a sok szeretet, amit adtál, ennek a szerelemnek a formájában száll vissza hozzád. Az összes pillanat, amikor reménytelenül hittél, az összes meg nem hallgatott imád, az összes olyan pillanat, amikor te mindent odaadtál, de cserébe nem kaptál semmit.

Minden áldozat és fájdalom…

Minden kárpótlás ebben a szerelemben teljesedik ki…

És végül rájössz, hogy a szeretet sosem pazarlás – akár viszonozzák, akár nem. Hiszen jönni fog valaki, aki végül kárpótol minden elhullajtott könnycseppért.

És sok minden másért is…

Olvasd el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *